Arama sonuçları: *

• Users: mhrm21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Kulakiçi kulaklık önerisi

merhaba maks 3k olacak şekilde kulakiçi kulaklık arıyorum.Sporda müzik dinlemek ve dışarda takmak için alıcam.Şu an aklımda jbl tune flex 2 ghost var ne düşünüyorsunuz siz?
  2. M

Taşınabilir SSD önerisi

Merhaba önemli dosyaları saklayacağım 5-6k ya kadar 2tb harici ssd önerisi var mıdır
  3. M

2tb Hard disk önerisi

Önemli dosyalar saklayacağım bunun için alabileceğim maks 5-6k ya kadar 2tb harici hard disk önerir nisiniz?
  4. M

37.500tl ye kadar laptop önerisi

bu fiyata alacağım en mantıklı laptop ne olur oyun ve film için kullanacağım.İşlemci intel olursa sevinirim.
  5. M

Cs2 takas banlı hesap

merhaba içinde bıçak ve skinler bulunan takas yasaklı cs hesabı arıyorum nasıl bulabilirim.
  6. M

60.000 TL YE KADAR LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba maks 60.000tl olacak şekilde gaming laptop önerisi yapabilir misiniz? Casper ve monster olmasın lütfen.
  7. M

50-60K ARASI GAMING LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba 50-60k arasına fiyat performans olarak gaming laptop önerir misiniz? Casper ve monster olmasın lütfen.
  8. M

Cs2 takas banlı hesap

Merhaba zamanında kasa açma sitelerinin vs bot hesaplarının büyük bi kısmına takas banı atılmıştı.Oynamalık olarak almak istiyorum.Bu hesaplardan bulabilme şansımız var mıdır nasıl bulabilirim?
  9. M

1500tl Klavye önerisi

Merhabalar 1500tl civarlarında %100 olacak şekilde mekanik red switch klavye önerebilir misiniz
  10. M

Korku Film Önerileri

Merhaba korku filmlerini çok severek izleyen birisi olarak kaliteli korku film önerileri yapabilir misiniz. Başlıca izleyipte önerebileceğim film listesi şudur: -Korku Seansı Serisi -Ruhlar Bölgesi Serisi -Anabelle Serisi -Testere Serisi -IT(O) Serisi -Korku Kapanı Serisi -Ayin (Hereditary)...
  11. M

Cep magnet 300gb modemli nasıl?

Merhaba kyk da kaldığım için bu paketi almayı düşünüyorum. İnternet çekimi yerden yere göre değişir biliyorum,onun testini türktelekom kullanan bi arkadaşın telefondan yapacağım. Merak ettiğim şey şu müşteri hizmetleri ile görüştüm bu pakette herhangi bir hız sınırlaması yok ve düşük hız da...
  12. M

Taşınabilir İnternet Önerisi

Merhaba kyk yurdunda kaldığım için taşınabilir bir internet almak istiyorum.Superbox gibi bazı internetlere baktığımda hem fiyatlar yüksek hemde 12 ay taahhüt ile alabiliyorum sadece.Yaz döneminde ihtiyacım olmayacağı için o zamanlarda iptal edebileceğim bir şey lazım.Var mıdır taahhütsüz iyi...
  13. M

Bilgisayar Hoparlör Önerisi

Merhaba masaüstü bilgisayar için hoparlör alacağım neler önerirsiniz.Fiyat olarak 2000tl civarları olması lazım.Bakınırken şu hoparlörün iyi olduğunu duydum varsa başka önerileriniz bekliyorum...
  14. M

Steam indirme hızı 0 a düşüyor

merhaba yeni laptop aldım.1gbit türknet internet kullanıyorum.Steamde indirme yaparken hız bir anda 0 a düşüyor fakat sınırlama açıp 20mb a sabitlediğimde 0 a düşme olayı olmuyor.30 a sınırladığımda internet hızı 30 a çıkamadan hız 0 a düşüyor yine.Ssd internet hızına yetişemiyor diye düşündüm...
  15. M

Hangi mousepadi almalıyım

Merhaba yeni laptop alacağım yurtta kalıyorum. Kütüphanede,yurtta,okulda kullanacağım. Laptop çantasında taşıyacağım. Mousepadin bi kısmının da laptopun altında kalmasını istiyorum kaymaması için çok fazla bi para da vermeyi düşünmüyorum hangi mousepadi alabilirim?
  16. M

Kablosuz gaming mouse önerisi

Merhaba 1500tl civarlarında gaming kablosuz mouse ne alabilirim
  17. M

Oyuncu laptop önerisi

Merhaba 40.000tl civarlarında bi laptop arıyorum. Solidworks,proteus,dev c++,arduino ide Bu programları kullanacağım genel olarak onun haricinde de oyun oynarım boş zamanlarda.Oyun bilgisayarı daha iyi olur diye düşündüm.Önerilerinizi bekliyorum Şu modelin fabrikasyon çıkışı 8gb ram satıcı...
  18. M

40.000tl laptop önerisi

Merhaba 40.000tl civarlarında bi laptop arıyorum. Solidworks,proteus,dev c++,arduino ide Bu programları kullanacağım genel olarak onun haricinde de oyun oynarım boş zamanlarda.Oyun bilgisayarı daha iyi olur diye düşündüm.Önerilerinizi bekliyorum Şu model hoşuma gitti ne düşünüyorsunuz...
  19. M

40k civarı Laptop önerisi

Merhaba 40.000tl civarlarında bi laptop arıyorum. Solidworks,proteus,dev c++,arduino ide Bu programları kullanacağım genel olarak onun haricinde de oyun oynarım boş zamanlarda.Oyun bilgisayarı daha iyi olur diye düşündüm.Özellik olarak 1tb ssd olursa sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum
  20. M

HYPERX Cloud III Wireless alınır mı

Merhaba HYPERX Cloud III Wireless 3500tl gibi bi fiyatta alınır mı kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
Geri