Arama sonuçları: *

• Users: yusufcorlu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Turknet Rezilliği ve ISS Önerisi

Comnet'in kapanması sonrası Turknet'e geçtim başlarda normaldi fakat son 1-2 aydır özellikle veri sızıntı yaşadıktan sonra her gün internet kesilmeleri yaşıyorum. İnternet kesintisi sonrası açtığım destek kaydı incelenene kadar internet geri geliyor ve kayıtta bir sorun olmadığını yazıyorlar...
  2. Y

İNTERNET BAĞLANTI KOPMALARI YAŞIYORUM

Merhaba uzun süredir internet bağlantı kopmaları yaşıyorum. Sorun rüzgarlı havalarda daha da kendini belli ediyor. Direkten eve gelen kabloda ki sorunu bildirmeme rağmen Comnet kullanıcısı olduğum için herhangi bir işlem yapamayacaklarını Türk Telekom ile halletmemi söylediler. Türk Telekom ise...
  3. Y

Öneri 6K - 7K ARASI OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

6k 7k arası ergonomik ve kumaş oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Y

Format sonrası belli bir dizindeki dosyaları kurtarma

Merhaba arkadaşlar. Windows 10 işletim sistemi bilgisayarıma format attım. Normalde önemli belgelerimi D diskine yedekler o şekilde format atardım fakat bu sefer ihtiyacım olan belgeler İndirilenler klasöründe olduğu için o kısmı maalesef unutup es geçtim ve C diskini sıfırlayıp Windows'u C...
  5. Y

Format sonrası belli bir dizindeki dosyaları kurtarma

Merhaba arkadaşlar. Windows 10 işletim sistemi bilgisayarıma format attım. Normalde önemli belgelerimi D diskine yedekler o şekilde format atardım fakat bu sefer ihtiyacım olan belgeler İndirilenler klasöründe olduğu için o kısmı maalesef unutup es geçtim ve C diskini sıfırlayıp Windows'u C...
Geri