Arama sonuçları: *

• Users: yaser13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yaser13

JBL Tune 520BT Kulaklık Sürekli Kapanma Sorunu ve Garanti İşlemleri

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle iyi geceler dilerim. Bu yılın başlarında bana JBL Tune 520BT model bir kulaklık hediye edildi. İlk zamanlar her şey yolundaydı; kulaklığı titiz bir şekilde kullanmaya çalıştım. Çantamda taşırken oluşan birkaç ufak çizik ve kendiliğinden köşelerinde kafa süngerinin...
  2. yaser13

Wireless gaming kulaklık önerileri

Arkadaşlar wireless gaming kulaklık almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bütçem : 2000-6000 türk lirası wireless kulaklık önermezseniz ise kablolu kulaklık önerirseniz bu fiyat bandında sevinirim şimdiden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım...
  3. yaser13

HyperX veya Fifine A9 hangi mikrofonu almayalıyım

Merhabalar arkadaşlar yayıncılıkta ,youtube videosu için ayriyettende discord, oyun ,ses kaydetme, şarkı kaydı almak için bir mikrofon arıyorum aklımda şuan 2 mikrofon seçeneği var biri "HyperX Quadcast Oyuncu Mikrofonu" diğeri ise " Fifine Ampligame A9 RGB USB Yayıncı Mikrofonu" var sizce...
  4. yaser13

hangi mikrofonu almayalıyım

Merhabalar arkadaşlar yayıncılıkta ,youtube videosu için ayriyettende discord, oyun ,ses kaydetme, şarkı kaydı almak için bir mikrofon arıyorum aklımda şuan 2 mikrofon seçeneği var biri "HyperX Quadcast Oyuncu Mikrofonu" diğeri ise " Fifine Ampligame A9 RGB USB Yayıncı Mikrofonu" var sizce...
  5. yaser13

Küçük olmayan 2000-4000 TL arası oyuncu mouse önerir misiniz?

Aklımda Razer Naga Pro RGB Kablosuz Gaming Mouse var bir yandanda Razer RZ01-04000100-R3M1 Basilisk V3 Ergonomic Kablolu Gaming Mouse Siyah var aklımda ama sizin önerilerinizide almak istiyorum sizde bu fiyat bandında hangi oyuncu mouse almalıyım önerirseniz memnun kalırım arkadaşlar
  6. yaser13

Asus rog harddisk kutusu mu yoksa Seagate FireCuda Gaming 2 TB

Merhaba arkadaşlar ben excalibur notebook'uma taşınabilir uygun fiyatlı bir depolama alanı almak istiyorum içine steam,epic gibi platformlardan oyunlar kurup oynayabileceğim ,youtube için video stoklayabileceğim ve pc,telefon dosyalarını vb. yedekleyebileceğim taşınabilir bir depolama arıyorum...
Geri