Arama sonuçları: *

1. 'Abdulkadir

ETS 2 Bu traileri nasıl alacağım

Görmüş olduğunuz önden 2 arkadan 4 dingilli bu lowloader dorseyi nasıl alabilirim truckersmp oynarken bazı kişilerde görüyorum bu dorseyi ve dorse mağazasına bakınca bu kombinasyonu yok şasi kısmında bunun için hangi dlc paketleri gerekli bu dorseyi alabilmem için kafayi yiyecem araştırıyom...
  2. 'Abdulkadir

Bu klavye hakkında bilgisi olan varmı?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-tirus-he80-8k-rgb-magnetic-switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,1288515443.html fiyatı uygun olduğu için almayı planlıyorum bu klavye hakkında bilgisi olan varmı uzun süre kullanımda herhangi bir sorun çıkartırmı? yada bunun özelliklerini taşıyan...
  3. 'Abdulkadir

Klavye önerir misiniz? ??

bütçem 2600 tl daha fazla yukarıya çıkamam büyük ihtimalle kablolu kablosuz farketmez %100 boyutta sessiz bir klavye lazım oyun oynarkende gecikme yaşatmayacak olması gerekiyor güzel önerileriniz varsa yazarmısınız ?
  4. 'Abdulkadir

Hangisi işlemcinin sıcaklığı ?

bunların hangisi işlemci sıcaklığı sadece cpu yazanmı ?
  5. 'Abdulkadir

Çözüldü✓ Bu termal macun iyi midir??

İşlemcim 7800x3d termal macununu yenileceğim Arctic MX6 alacağım mx6 iyi midir? sizce?
  6. 'Abdulkadir

ACİL!!! bilgisayarımda virüsmü var?

Oyun açıyordum oyunu açarken böyle bir şey belirlendi ekranın sol kısmında bu bir virüsmü böyle bir şey çıktı
  7. 'Abdulkadir

Mouse seçmemde yardımcı olurmusunuz?

VXE MAD R mı yoksa Scrox V8 mi aralarında sadece 100tl fark var
  8. 'Abdulkadir

Nvidia driver güncellemesi hatası

Güncelleme iniyor kura basınca ekran gidiyor bir daha gelmiyor 16dk bekledim ekran hiç gelmedi
  9. 'Abdulkadir

Kablosuz mouse önerisi alabilir miyim?

Alabileceğim hafif işimi görebilecek hem kablolu hem kablosuz kullanabileceğim bir mouse lazım
  10. 'Abdulkadir

Çözüldü✓ Bilgisayarımda teknik bir sorun var.

Az önce furmarka benchmarka soktum bilgisayarımı bilgisayarımı ve sonucunda tahminimce 15-20 saniye sonra bilgisayarım mavi ekran verdi, oyun oynarken tahmini 30dk sonra oyunu kapatıyor ve bu bütün oyunlarda oluyor belkimde ekran kartımda sorun vardır bilmiyorum alt kısma bilgisayarımın...
  11. 'Abdulkadir

Drop yiyor devamında oyundan atıyor

Her hangi bir oyun oynadığım zaman sistem donup oyun kapanıyor bazende mavi ekran veriyor bu son gelen güncellemelerden sonra DDU güvenli modda ekran kartının driverlerını komple kaldırdım bunu 2 kere yaptım ve aynı sorun hayla devam ediyor İşlemci : 7800x3d ekran kartı : 4070super ram : gskill...
  12. 'Abdulkadir

Oyun-sistem drop yiyor

İşlemci : 7800x3d Ekran Kartı : 4070S Anakart : Asus Prime x670p-csm Ram : g-skill flarex5 16x2 Fivem (GTA V) oynarken oyun drop yiyor bazen sistem drop yiyor hiç bir şekilde alt tab dahi yapamıyorum ekran kartını resetlemeye çalışıyorum resetlenmiyor drop yediği zaman bunu nasıl düzelte bilirim.
  13. 'Abdulkadir

Nvidia app oyunun açılmasına engel oluyor.

Konu başldığında yazdığı gibi nvidia app fivem (gtav rp) adlı uygulamanın açılmasına engel oluyor, fakat nvidia app'i silip geforce experience kurduğum zaman sıkıntısız açılıyor bunu nasıl düzelte bilirim hiç bir şekilde bununla ilgili bir video bulamadım ve rastlamadım nolur yardımcı olun.
  14. 'Abdulkadir

Bilgisayarım yavaş açılıyor

Merhabalar, Bilgisayarım anlamadığım bir şekilde yavaş açılıyor boot süresi 31 saniye gösteriyor bunu nasıl çözebilirim. Kullandığım SSD : kingston skc3000 1tb
  15. 'Abdulkadir

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

Ryzen 7 7800x3d için macun önerir misiniz? 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum.
  16. 'Abdulkadir

Çözüldü✓ Asus anakart Bios güncellemesi

Anakart : Asus prime x670p-csm Anakarta bios güncellemesi yapmak için yes butonuna bastıktan sonra bilgisayar kendini kapatıp yeniden başlattı ve siyah ekranda kaldı 1 saattir böyle ve hiç bir şekilde bir şey yapmadım hayla elektrik kesilmesi gibi bir durumda yaşanmadı.
  17. 'Abdulkadir

Çözüldü✓ Hazır sistem alınır mı??

Bu hazır sistemi almayı planlıyorum; https://www.incehesap.com/quantum-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62448/?hsu= Anakart MSI B650 GAMING PLUS WIFI ATX Ekran Kartı PNY RTX 4070 Super 12GB Verto overclocked (ekran kartında sadece bu seçenek vardı) RAM patriot venom rgb 2x16 6000mhz ssd yi xpg 2tb...
Geri