Arama sonuçları: *

• Users: ZenG_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZenG_

28 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar monitör dahil maksimum 28 bin TL'ye hazır sistem önerisi olan var mı acaba? Herhangi bir siteden olabilir. Ama 28i gecemem.
  2. ZenG_

İlk kaykay olarak ne alabilirim

Arkadaşlar kaykay almak istiyorum. Acaba ucuz ve iyi performansı olan bi kaykay önerebilir misiniz? Hareket falan yapmayı düşünmüyorum şu anlık. Sürmeyide öğrenmem gerek ayrıca. Haftasonları dershanem var ona gitmek için birde eğlenceli olur diye sürmek istiyorum. Genellikle kaldırımda, yolda...
  3. ZenG_

A620M-H anakartta mikrofonum çalışmıyor.

Yeni sistem aldım. Benim kulaklık normalde tek jak girişili ama iki tane dönüştürücüm var. Onları kullanarak anakarta takıyorum kulaklığı fakat mikrofondan ses gelmiyor. Dönüştürücüde değil problem çünkü öyle olsa seste gelmez bana ses gayet iyi çalışıyor ama mikrofonda bir sıkıntı var...
  4. ZenG_

Phantom Spiriti tek fanla kullansam nolur?

Arkadaşlar soğutucu olarak Phantom Spirit aldım ama en öndeki fan RAMlerin üstüne çıkıyor çıkıncada kasa kapanmıyor. Acaba o fan olmadan kullansam nolur? Yine işini yerine getirir mi?
  5. ZenG_

İşlemci fanı ramlerin üstüne biniyor.

Arkadaşlar Phantom Spirit 120 SE Argb aldım ama fanlar ramin üstünde duruyor. Acaba napabilirim? Farklı bir takılış biçimi var mı? Nasıl takıcam?
  6. ZenG_

Stok fanı çıkarırken gelen ses normal mi?

Arkadaşlar kendim soğutucu aldım işlemci için ama stok fanı çıkarmaya korkuyorum. Vidaları döndürünce cart curt diye sıslar çıkıyor vidalardan. Sanki vidaları iyice anakarta sokup deliyormuşum gibi hissediyorum. Acaba doğru mu söküyorum? O sesin gelmesi normal mi?
  7. ZenG_

Ekran kartını doğru mu taktım?

Arkadaşlar hazır sistem aldım ve geldi. Şuan ekran kartını taktım ama doğru mu yanlış mı taktım bilmiyorum. Sadece ekran kartını taktım. Herhangi bir vida sıkma işlemi falan yapmadım. Birde ikinci ekteki parçaya ihtiyacım var mı? Üçünci ekteki yere vida sıkmam lazım mı?
  8. ZenG_

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

Arkadaşlar tebilondan hazır sistem sipariş etmiştim ve dün kargoya verilmiş. Perşembe saat 19:41te taşınmaya başlanmış. İstanbuldan Konyaya. Aradan 12 saatten fazla geçmiş. Hala taşıma durumunda gösteriyor. Acaba sistem daha güncellenmedi mi? Bugün kargo dağıtıma çıkabilir mi? Ben kargo şubesine...
  9. ZenG_

Sistem aldıktan sonra ne yapılmalı?

Arkadaşlar RX 7700 XT Ryzen 5 7500fli sistem aldım ve kargoya verildi bir iki güne gelir. Acaba sistem gelince ne yapmalıyım? BIOS olur windows ayarı olur o tür şeyler. Parça kontrolü falanda olur. Yani kısacası ne indirmeli ne ayarlamalıyım kasa geldiğinde? İlk kez masaüstü kullanıyorum
  10. ZenG_

Tebilondan alınan hazır sistem kaç günde elime ulaşır?

Bugün tebilondan hazır sistem sipariş ettim. Acaba ne zaman sistem hazırlanır? Ne zaman kargoya verilir? Bu haftasonuna ulaşır mı elime?
  11. ZenG_

Tebilondan sistem aldım mail sms gelmedi

Arkadaşlar tebilondan sistem aldım fakat üyeliksiz aldım. Hiç sms mail falan gelmedi. Siparişlerim kısmındada gözükmüyor. Acaba geç mi gelir? Yoksa sipariş vermedim mi?
  12. ZenG_

32GB RAM gerekli mi?

Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum ama RAM yükseltmesi olunca beni aşıyor. Kingston Beast 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 alsam olur mu? Anakartım 2 slotlu zaten 2 ramden fazlada kullanmayı düşünmüyorum. Ekran kartım RX 7700 XT AMD Ryzen 5 7500F. Acaba 16gb ram yeterli olur mu? 1 yıl sonra...
  13. ZenG_

Bu sistemde kasa değişmeli miyim?

Arkadaşlar tebilondan bu hazır sistemi almayı düşünüyorum, https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ fakat kasada bi değişiklik yapmalı mıyım bilmiyorum. RAM 2x16 yapıcam. İşlemci soğutucusu olarak Thermalright Phantom Spirit...
  14. ZenG_

A620M-H mi A620-DS3H mü?

Arkadaşlar ben https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ bu hazır sistemi almayı düşünüyorum. Fakat anakartı değişmeli miyim bilemiyorum. RAMi 2x16gb yapmayı düşünüyorum zaten 3 4 ram de kullanmayı planlamıyorum o yüzden 2...
  15. ZenG_

Rx 7700 XT ekran kartlı 7500F sistem nasıldır? Isınır mı?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-corsair-16gb/ arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum fakat bi endişemde var açıkcası. Isınır mı? Ekstra ne eklemem gerek ısınmaması için?
  16. ZenG_

RYZEN 5 5600 işlemci, RX 7700 XT ekran kartlı sistem nasıldır?

Arkadaşlar gaming.gen den bir hazır sistem buldum. Ufak değişiklikler yaptım RAM ve SSD de. RAMi 2x16 SSDde 1TB yaptım. Bu fiyat bandında daha iyi hazır sistem var mıdır? Önerilerini bekliyorum.
  17. ZenG_

25 bin tl hazır sistem önerisi

Arkadaşlar bütçem 25 bin. Pekte yukarısına çıkamam açıkçası. Fakat şöyle bir sistem buldum. EASTER-4060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Bu sistemi RAM'i 32 yapıp almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  18. ZenG_

32 bin tl hazır sistem önerisi

Arkadaşlar biraz bakındım ve MANTIS-8400F / AMD Ryzen 5 8400F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistemi buldum. Alınır mı? İlla NVIDIA olacak diye bir şartımda yok. 32 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  19. ZenG_

4070 ve Ryzen 5600 mı yoksa rx7700xt ryzen 7600 olan sistem mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/493382/mantis-dual7700xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/...
  20. ZenG_

Rx7800xt ryzen 5 8400f parçalı sistem nasıldır?

Arkadaşlar hazır sistem alacağım. Bütçe 30-35 arası. Bende bu sistemi buldum. Nasıldır? Alınır mı? Başka öneriniz varsa bekliyorum.
Geri