Arama sonuçları: *

• Users: muratx1x
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

GTA5'de karakter sesini değiştirme

Merhaba, gta5'de sonradan eklediğimiz karakterler var biliyorsunuz ve bu karakterlerle aksiyon yaşarken bağırma sesleri geliyor fakat dişi karakterlerin bağırma sesleri erkek sesi olarak geliyor. Bu sesleri nasıl dişi erkek diye ayırabilirim acaba ? Menyoo'da bulamadım malesef bir fikri olan var...
  2. M

GTA 5'te physicstasks.Ymt dosyasını düzenlemek

Merhaba, GTA 5'te physicstasks. Ymt dosyasını düzenleyenler oldu mu daha önce? Birkaç bir şeyi değiştirmek istiyorum ama kod bilgim yok maalesef. Dediğim gibi daha önce bu dosyanın parametrelerini değiştiren olduysa yazabilirse memnun olurum biraz karışık bir konu olabilir gerekirse uğraş sonucu...
  3. M

GTA 5 karakter uzak mesafede neden şekil değiştiriyor ?

Merhaba, özellikle sonradan eklenen karakterlerde oluyor bu durum belli bir mesafeden sonra iskelet kısımları gözüküyor kendileri gözükmüyor ekte görsel yolladım bakabilirsiniz. Benim tarzımda gta5 oynayanlara bakıyorum karakterler çok daha uzun mesafelerde gözüküyor normal bir şekilde bunun tam...
  4. M

gta 5 Karekter çarpışma sonrası havada süzülmesi

Merhaba, örnek bu video gösterebilirim daha var örneğim ama bunu şuan göstersem yeterlidir. Ben spiderman veya farklı bir karekter ile arabaya çarpıp veya yolda kenarda kasise çarpıp en fazla bir iki metre ileriye fırlıyorum önümü kaldırarak denedim yine olmuyor bu videoda görüldüğü gibi...
  5. M

NZXT H7 Flow Rgb Kontrolcüsü ve Fan Çoklayıcı

Merhaba, NZXT H7 Flow bu kasayı alacağım fakat içinden fan kontrolcüsü çıkmıyor dediler, E doğal olarak kontrolcü almak gerekiyor *** ( https://l24.im/Lfv ) link kısaltma ile kısaltıldı **** BU ürünü buldum satıcıya yazdım fakat bilgisi olmadığı söyledi bu ürünüde satan pek yok yurt içinde...
Geri