Arama sonuçları: *

• Users: KYRr1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Fortnite kullanılamıyor hatası

Merhabalar bilgisayara format attıktan sonra fortnite kullanılamıyor hatası alıyorum ve yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz.
  2. K

Epic Games formattan sonra oyunlar gözükmüyor

Merhabalar ben bilgisayara format attım fakat epic gamesdeki oyunlar ddiskinddeydi c diskine format attım oyunları oynamaya calışırken yükle diyor steamde bu sorunla karşılaşmıyorum yardımcı olurr musunuz?
  3. K

Uzun ömürlü klavye önerisi

Merhabalar %60 klavye olursa sevinirim mümkünse 1k altı kaliteli uzun ömürlü max çıkabileceğim 1400
  4. K

Çözüldü✓ Acil yardım lazım g29 450 derecede kaldı

Merhabalar logitech g29 direksiyon seti aldım fakat direksiyonu 450 derecede takılı kaldı ve düzelmiyor logitech hubds 450 derecede takılı kaldı düzelir mi iade mi etmem gerek lütfen bilgisi olan yazsın.
  5. K

Ajazz aj159 pro 8k hz alınır Düzenleme :Evet karar verdim ve VXE R1 Pro Max alacağım dongle gerek var mıdır?

Merhabalar bir kablosuz mouse almayı düşünüyorum ve 1.5kya kapalı kutu ajazz aj159 pro 8k hz gördüm alınır mı? Düzenleme:Evet karar verdim ve VXE R1 Pro Max alacağım dongle gerek var mıdır?
  6. K

Parolapara güvenilir mi?

Merhabalar parolaparayı çok gmrdüm güvenilir mi 800tlye 400 tl cashback veriyormuş kullanan var mı
  7. K

Ps store oyun iade etme

Merhabalar ps storeda oyun aldım oyunları iade etmek için playstationa gerek var mı?
  8. K

Samsung Galaxy A9+ alınır mı?

Merhabalar 2. el bir tablet almsyı düşünüyorum çoğunlukla dizi ve film izlemek için alacağım Samsung Galaxy A9+ ı önerir misiniz?
  9. K

Hangi mouse'u almalıyım.

Merhabalar mouse almayı düşünüyorum birisi logitech g pro x superlight bir diğeri ise attack shark x3 pro superlight siz hangisini tercih ederdiniz.
  10. K

Fortnite oyuna ve maça geç giriyor

Öncelikle merhabalar , Fortnite a girerken geç giriyor ve maçada geç giriyor yardımcı olur musunuz.
  11. K

KABLOLU KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhabalar oyun oynarken iyi ses kasabileceğim ve beni uzun zaman götürecek bir kulaklık önerir miisniz
  12. K

Windows 11 görev çubuğu kapanmıyor

Merhabalar bugün video izlerken fark ettim videoyu tam ekrana alıyorum görev çubuğu kapanmıyor yardımcı olur musunuz 1717396444 görev çubuğunuda gizlemek istemiyorum
  13. K

Valorant random v.p

Merhabalar instagramda gezerken 2 3 defa karşılaştığım valorant random vplerini almayı düşünüyorum bi arq bilinmesik yerlerden vp qlmayın hesabınız ban yiyebilir diyorlardı o vpler sizce güvenilir mi?
  14. K

Roblox tc vermek istiyorum

Robloxda tc mi vermek istiyorum voice chat açmak için ama 17 yaş altı olduğum için 17 yaş üstü tc mi verirsem oynayabilir miyim?
  15. K

Çözüldü✓ Bluetooth kulaklık önerisi

Bir tane iyi bluetoothlu kulaklık önerir misiniz? Bilgisayar için.
  16. K

Valorant 90 FPS e kadar düşüyor

Merhabalar 2 gündür valorant 90 fps e kadar düşüyor yardım eder misiniz Sistemim: RTX 3060 AMD Ryzen 5 5500 16 GB RAM 450 GB SSD 165 HZ Monitör 1711905468 Roblox oynarken de kasmaya başladı
Geri