Arama sonuçları: *

• Users: Orelyus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Orelyus

MAXİMUM 5,000₺'YE TELEFON ÖNERİSİ

Merhaba, 2. El veya sıfır olarak maximum 5,000 TL'ye telefon arıyorum aklımda olan telefonlar şunlar ; Tecno Camon 18 Xaomi Mİ9T PRO iPhone 7 Plus Samsun S10 modelinin ekran değişimi pahalı olduğu için istemiyorum.
  2. Orelyus

CS:GO 2 DE BİLGİSAYARIM GÜLÜ AMA 60 FPS İ GEÇMİYOR

Merhaba, Bilgisayarım yeterince güclü olduğu halde 60 FPS'i CS:GO da geçemiyorum yardım edermisiniz?
  3. Orelyus

BU SİSTEME HANGİ EKRAN KARTINI ÖNERİRSİNİZ?

Merhaba, Arkadaşımın sistemine yeni bir ekran kartı alacağız. Fakat nasıl bir ekran kartı alabileceğimi bulamadım siz ne önerirsiniz ?
  4. Orelyus

FORMAT FACTORY NERDEN İNDİREBİLİRİM ?

FORMAT FACTORY İNDİRME LİNKİ LAZIM NERDEN İNDİREBİLİRİM ???????????
  5. Orelyus

FORMAT FACTORY NERDEN İNDİREBİLİRİM ?????

MERHABALAR, FORMAT FACTORY İNDİRMEM LAZIM FAKAT NERDEN İNDİRMEM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM TAMİNDİRDE VİRÜS VS. ÇIKIYOR NERDEN İNDİREBİLİRİM 1712003228 VİRÜSTOTAL SONUCU
  6. Orelyus

KULLANDIĞIM PSU NASIL ?

MERHABALAR Kasa Linki Bu Model Kasayı Kullanıyorum Cevremde Duyduğuma Göre Bomba Gibi Psu vs. Diyorlar Sizce Gideri Varmı 6 Aydır Kullanıyorum Değiştirmem Gerekirmi ?
  7. Orelyus

DDR4 DEN DDR5'E GEÇMELİMİYİM ?

Merhabalar , Ram Markası Ve Özellikleri Yukarıdaki Ram Modelini Kullanmaktayım Alalı 5 6 Ay Felan Oldu DDR5 Geçmem Gerekirmi Geçmem İçin Anakart Değiştirmem Lazım Sizce Ne Dersiniz Sistemi Daha Yeni Topladım
  8. Orelyus

WİNDOWS 11'e YÜKSELTME YAPILIRMI ?

Merhabalar, Windows 11 Güncellemesi Geldi Sizce Geçmelimiyim ?
  9. Orelyus

AMAZONDAN ÜRÜN ALDIM HALA GELMEDİ

HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLERİM AMAZONDAN 15 DAKİKA ÖNCE 500TL LİK ALIŞVERİŞ YAPTIM HALA GELMEDİ SEBEBİ NEDİR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNZ
  10. Orelyus

Amazondan Alişveri̇ş Yapacağim Güvenemi̇yorum

Öncelikle İyi Akşamlar, Amazondan Öncelikle İyi Akşamlar...
  11. Orelyus

Çözüldü✓ H610M DDR5 DESTEKLİYORMU

Herkese İyi Akşamlar 4 Ay Önce Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakartlı Sitem Topladım Üstünde DDR4 Ramlar Takılı DDR5'e Geçmek İstiyorum Ama Anakartım Destekliyormu Bilmiyorum Yardımcı Olurmusunuz İnternetten Baktım Ama Bulamadım Malesef.
  12. Orelyus

MİNECRAFT BUNGEECORD ÇAKMALOBİ HATASI

Merhabalar , BungeeCord Açıyorum Ve Diğer Paketide Açıyorum Ama Sunucuya Bağlanırken Kicked whilst connecting to lobicakma: You are already connected to this proxy! Hatasını Alıyorum Yardım Edermisiniz Lütfen İyi Günler
Geri