Arama sonuçları: *

• Users: mallybu72
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ekran kartımda arıza mı var?

Öncelikle selamlar. Starfield oyununda ekranımda TAB a basınca fotoğrafta gösterdiğim şekilde çizgiler oluşuyor ve oyun içinde bazen latency çok yüksek gösteriyor. Fakat oyun içinde oynanısta her hangi bir problem yok. Türkçe yama kurulu onun bir etkisi var mıdır ve sadece starfield oyununda tab...
  2. M

PNY GeForce RTX 5080 OC 16GB alınır mı?

PNY GeForce RTX 5080 OC 16GB alınır mı? 2730 MHz frekans olarak görünüyor msı vanguard soc la nerdeyse aynı. Marka olarak nasıldır. Bir sorun yaratırmı marka olarak?
  3. M

Gaınward GeForce RTX5080 yanlış stok için THH basvuru

Öncelikle selamlar, bugün 46k ya Gaınward GeForce RTX5080 phoenix modelini n11 üzerinden satın aldım. Satıcı ürünü stokta yok diyerek iptal etti ve hemen arkasından ürünü 54k ya satışa koydu. N11 i aradım bana sadece 500 TLlik bir kupon verebileceklerini söylediler. Bu konu hakkında THH...
  4. M

Gainward Rtx 5080 phoenix aldım doğru mu yaptım?

Öncelikle herkese selamlar. Çok uzun zamandır ekran kartı almak için uğraşıyordum. Lansman fiyattan Rtx 5080 kovaladım fakat alamadım. Az önce kasıma n11 de bu kart çıktı 46k ya 3 taksit hemen aldım ama bu marka hakkında hiç bir bilgim yok Asus prime a göre bu kart nasıldır iyi midir? Yada iade...
  5. M

DeepCool LS720s Su pompasından gelen ses.

10 gün önce deepcool LS720S-Zero dark marka bir sıvı soğutma aldım. ürünün pompasından ses geliyor ve ses geldiği zaman pompa devir hızı 2250 civarında oluyor. İşlemci ısınsa bile(60 dereceler) normal devir hızı olan 3100 rpm hıza geçmiyor. Pc kapatıp biraz bekleyip, tekrar Pc yi açınca bu...
  6. M

Çözüldü✓ Gigabyte 850w p850gm kafamı karıştıran kablolar

Merhabalar x670 anakartım için gigabayt bir psu satın aldım içinden çıkan 2 tane kablo 8 pinli kabloların bir ucunda 8 diğer ucunda 7 tane pin var anakartımda 8 pin var. Diğer 2 kabobloda sıkıntı yok bir ucu 8 diğer ucu 8+8 fakat sanırım bu gpu kablosu CPU kablosu neden öyle yanlış PSU mu aldım...
  7. M

7800x3d tabanlı sisteme anakart tavsiyesi

Merhabalar aşağıdaki sistemi topladım fakat anakart konusunda kararsız kaldım. Topladığım sistem hakkında da yorum yaparsanız sevirim kendi başıma seçtim parçaları yanlış parça seçtiysem veya daha iyisini aynı paraya alabileceksem uyarın lütfen siparişi iptal edip söylediğiniz parçayı alayım...
Geri