Arama sonuçları: *

• Users: ozgrby
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozgrby

Çözüldü✓ Windows 11de Bettercap çalıştıramıyorm

githuıubdan son sürümünü inddirdim fakat zip dosyasını ayıkladığımda uygulama dosyası olmadan proje karşıma çıkıyor
  2. ozgrby

Öneri Hazır sistem önerisi

orta segment bir şey arıyorum daha çok unreal kullanacağım oyun falan oynarım arada minimum 16 gb ddr5 lazım aklımda kart olarak 5060 ti 16 gb var hazır sistem öneriniz var mı?
  3. ozgrby

Yardım Laptop Önerisi çizim,grafik için

bütçe 30k-60k arası freecad,blender kaldıracak bir laptop lazım https://www.itopya.com/lenovo-loq-15arp9-ryzen-7-7435hs-24gb-ddr5-rtx4060-gddr6-8gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-dos-notebook_u28212
  4. ozgrby

Yardım Mortal kombat komplete edition pc nasıl bulabilirim ücretsiz

Mortal kombat 9 seviyorum şuan elimde mkx var ama grafikleri hitap etmiyor bana mk11 ise indirime girince alacağım ama mk9'u bir kere oynadım bana çok hoş göründü pna ulaşmak istiyorum ama ps yok elimde mk komplete edition da steamden kaldırılmış nasıl ulaşacağım
  5. ozgrby

Öneri Hangi mouse'u almalıyım

bilgisayar aksesuarlarını çok önemli bulmuyorum daha doğrusu kalite seviyesinde çok dikkat etmiyorum şuanlık ayarladığım bütçem 1200 ancak bununda üstüne çıkabilirim ama işi ucuzdan kapatsam daha iyi olur diye düşünüyorum birkaç tane beğendim ancak hangisini alsam karar veremedim bi yardım...
  6. ozgrby

Öneri Yeni klavye önerisi f/p

klavyenşn beyaz olması estetik açısından hoşuma gider bu işe çok bütçe ayırmak istemiyorum illa corsair illa logitech olmasına gerek yok onun dışında yine ayarlanabilir ışıklandırma olursa baya güzel olur şöyle 1000 tl altı önerebileceğiniz klavye linklerini bekliyorum
  7. ozgrby

Eve bodybuilding seti almak istiyorum ama nerden alacağım

Vücut geliştirme serüvenime spor salonunda değilde evde devam etmeyi düşünüyorum bunun için dambıll,bar,plaka gibi şeylere ihtiyacım var ve en önemli nokta f/p olması pahalıya gelecekse spor salonuna gitmek daha mantıklı olabilir Ancak bunları nereden alacağımı bulamadım Trendyolda birkça paket...
  8. ozgrby

Öneri Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum tavsiye verir misiniz

Üst düzey almayı düşünmüyorum bütçem 6-7kya anca çıkıyor 90 kiloyum boyum 186 ve sandalyenin 100-110 kg taşıyabilmesi iyi olur kilo alırsam falan diye uzun süre kullanmak istiyorum
  9. ozgrby

Oyun için monitör ayarlarım nasıl olmalı?

yakın zamanda aldığım aryond A27 monitörü kullanıyorum 180 hz 2k Va panel ve curved ancak laptobumda display port girişi olmadığı için 144 hz kullanıyorum bilgisayarı her zaman gece ışığı açık kullanırım sebebi ise gözlerimin çok yorulması zaten filmlerde ve oyunlarda kamera açısının oynadığı...
  10. ozgrby

100ü Tl pc toplama tavsiyesi

Bilişim bölümğnde okuyorum bir arkadaşa deney sistemi lazımmış düşük bütçe sistem dedi nasıl yapıyım sizce dostlar
  11. ozgrby

Forumda Dini Tartışmaların Nedenleri ve Sorunları

Tartışmaların kalitesizliği ayrı konu zaten, iki tarafta birbirine laf atıp kendisini sigma hissederek ana karakter kendisiymiş gibi saçma şeyler yazıyor bunun forumdan değil ülkemizden kaynaklandığını da hepimiz biliyoruz ama bu konular neden bu forumda açılıyor? Açanlar neden ceza...
  12. ozgrby

Öneri Berserk anime izleme sırası

Berserki izledim ve anime ecliypse olayı olup bitiyordu Griffith'in dönüşümü ve gutsun kolunu koparmasıyla anime bitti. Anime platformlarında berserk dğye arattığımda çok seçenek çıkıyor farklı isimlerde şimdi ne izlemeliyim
  13. ozgrby

Yks sistemi hakkında detaylı bilgilendirme(bilgisayar)

internete baktım ama istediğim gibi bir cevap bulamadım, bilgisayar mühendisliği okumak gibi bir hedefim var, yks sisteminin tam olarak nasıl çalıştığını öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  14. ozgrby

Laptopumun fanı sürekli çalışıyor

sadece tarayıcı açık olduğunda cpu gpu 50 derece civarlarında oluyor ve fanım susmuyor oyundayken anlarımda sadece tarayıcı açık laptop olduğu için msi afterburnerdan da yönetemiyorum yardım edşn sesinden bıktım ama fanları biostan falan sessize almak işlevsiz olur benim için bilgisayar...
  15. ozgrby

Creatin almayı düşünüyorum ama bütçem kısıtlı

kısıtlı bütçeden dolayı creapure'u direk eledim zaten, bigjoy f/p gibi görünüyordu onada zam gelmiş şuan en mantıklı seçenek protein oceandan creatin monohidrat gibi gözüküyor hem bir tanede indirim kodu yapıştırırsam baya uyguna geliyor protein ocean yorumları çok iyi değil internette ama...
  16. ozgrby

Web sitemi ücretsiz yayınlamak istiyorum

uzun bir süredir üstünde çalışltığım web sitem var yayınlama durumuna yaklaştım, önceden pythonanywhere kullanıyordum ama sürekli öğrenci hesabı açıp tekrardan site yayınlama fikri sıktı biraz ayrıca google ads'i kullanarak az da olsa para kazanmak istiyorum ne öneriyorsunuz
  17. ozgrby

Temel C# öğrenimi için ders videosu önerisi

Temel c#'ı nssıl ve nereden öğrenebilirim udemy veya YouTube yoluyla kanal veya ders önerirseniz iyi olabilir
  18. ozgrby

Öneri Razer Deathadder Essential almayı düşünüyorum ama Aliexpress

Bayağı büyük bir elim var bundan dolayı mouse konusunda sıkıntı yaşıyorum genelde ancak mediamarkta gezerken mükemmel bir mouse buldum hissiyat açısından razer deathadder essential ,beyaz versiyonu ise çok hoş duruyor ama fiyatı biraz tuzlu geldi 1200 lira civarında aliexpresste 400 lira...
  19. ozgrby

🔥İndirim Epic Games Yılbaşı Tatili İndirimlerine göz atalım

adı en çok bilinen oyunların çoğu indirime girmiş biraz heyecanlandım açıkçası. benim en çok gözüme çarpan oyunlar şunlar: For Honor The Witcher 3 This War of Mine God of War aslında Ghost of Tsushima,Last of Us,Spider-Man,RDR2 bunlarda mükemmel oyunlar gibi geliyor bana ancak bu listeyi bütçeyi...
  20. ozgrby

Çözüldü✓ Bilgisayarım görüntü vermiyor

6-7 ay önce bilgisayarımın içini açıp ramlarini söküp taktık sadece bilgisayarı aktif kullanmıyorum şuanda çalışıyor ancak monitöre görüntü gelmiyor sorunun ramlerden kaynaklanıp kaynaklanmadığındanda çok emin değilim öncesinde 3-4 ay boyunca kullanılmamıştı
Geri