Arama sonuçları: *

• Users: kearz04
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kearz04

HDD bitlocker kaldırma

öncelikle bilgisayarıma format attıktan sonra harddiskim bitlocker ile kilitlendi elimde kodda var ama her yeniden başlattığımda kodu soruyor bunu kaldırmanın yolu varmı?
  2. kearz04

Fade-out efekti yapma android

Android telefonlarda fade-out kapanma efekti var fakat menüyü ve telefonu yavaşlatıyor benim istediğim sadece kapanırken solarak kapanması bunun için herhangi bir uygulama vb. Bişey varmıdır?
  3. kearz04

LOL gotik annie alınır mı ?

bayadır üzerinde duruyorum mağazada bundle ile alımı var normalde alınmıyor ama sizce değer mi almaya 975 RP ilerde değerlenir mi
  4. kearz04

Yardım Dolandırılmamak için ne sormalıyım

Arkadaşlar ben klasgame adlı siteden valorant hesabı alacağım ve alacağım kişiden ne gibi bilgiler istemeliyim kendimi garantiye almam için maili vereceğini söylüyor sizce bu yeterlimi ne sormalıyım?
  5. kearz04

Yurtdışı telefon alınır mı? S23 ultra

Merhabalar ben ikinci el yurtdışı cihaz almak istiyorum ama telefonun herhangi bi kapanma sorunu olurmu yada kitlenme gibi benim bildiğim sadece sim takılmama sorunu olduğunu biliyorum yani kısaca sim sorunu yerine ilerde bana sorun çıkarır mı?
  6. kearz04

Çözüldü✓ Ps2 tarzı fotoğraf converter

Ps2 ps1 tarzı fotoğraf yapan uygulama var sanırım görmüştüm ama ismini bulamadım bilen varsa el atsın
  7. kearz04

Uygulama veya site

Ps2 ps1 tarzı retro görsel yapan uygulama veya site var ismini bilen varsa yazabilir mi
Geri