Arama sonuçları: *

• Users: ZerveoN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

5 Dakika arayla yazılan park cezası

Bugün yasak olan yere park ettim ve ceza yedim cezayı kabul ediyorum fakat 2 kez 5 dakika arayla ceza yazmaları yasal mı? o saatlerde aracı hiç hareket ettirmedim nasıl itiraz edebilirim bilgisi olan var mı fotoğraflar ekte.
  2. Z

'fifty halalas' nerenin parası değeri nedir?

Yolda yürürken ekteki paraya denk geldim aldım üstünde fifty halalas ve Arapça bir şeyler yazıyor internette araştırdığım zaman bu paranın değerini yaklaşık 420 civarı gördüm dövizciler alır mı yoksa boşa mı aldım?
  3. Z

SSD sağlığı 3 Gün 16 saatte 99'a düştü

ssd marka model : hs-ssd-c100/120 hikvision başlık açıklayıcı sizce bi sorun olur mu neden az sürede azaldı sorun yaratır mı
  4. Z

2. RAM slotu çalışmıyor

Uzun zamandır 1. slotda 4 GB 1600MHz Elixir DDR3 RAM kullanıyorum yanına 8 GB RAM almak istedim ve meraktan elimde olan 4 GB'lik RAM'i diğer slota taktığım zaman çalışmadığını fark ettim sistem kendine reset atıyor fakat ekran gelmiyor 1. slotta öyle bir sorun yok BIOS güncel nasıl çözebilirim...
  5. Z

H81H3-M4 Anakartına Ekran Kartı önerisi

İşlemcim : i3 4130 intel ana kartım: H81H3-M4 Ram: 4gb ddr3 1600mhz elixir Bütçe 900-1000 psu: FSP250-50HMN bilgisayarımın özellikleri bunlar ucuz darboğaz yapmayacak bi ekran kartı önerisi alabilir miyim
  6. Z

SSD Önerisi F/P SATA 3

Merhaba, bilgisayarım için ucuz F/P SATA 3 bağlantılı bir SSD istiyorum 128 GB olsun (256 da olur ama pahalı olmasın ucuz) uzun ömürlü olsun yardımcı olur musunuz (bütçem 500TL)
Geri