Arama sonuçları: *

• Users: zogur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zogur

Yardım Type c üzerinden hem şarj hem aksesuar kullanmak

beyler iyi forumlar şimdi tabletimde veya telefonumda bulunan type c çıkışınndan hem telefon veya tabletin şarj olmasını hemde flash bellek kulaklık fare klavye gibi aksesuarları aynı anda kullanmak istiyorum bunun için bir hub aldım ürün bu...
  2. zogur

Yardım Msi z590 gaming forge

arkadaşlar iyi bayramlar iyi forumlar z590 anakartımda son 1 haftadır yükleme sıkıntısı yaşıyorum bilgisayarı açmaya çalıştığımda ya hiç ekran gelmiyor yada windows yüklenme ekranında donup kalıyor anakart üzerinden verilen hata kodları ise 00 ve 0f kitapçığından baktığımda mikro kod yükleme...
  3. zogur

Yardım ARC B580 GRAFİK SORUNU(glitch)

Beyler iyi forumlar itopya üzerinden ModArt-ARC 4 hazır sistem satın aldım dün elime ulaştı windows falan kurulu herşeyi geldi ancak bir kaç saat sonra tarayıcıda videoların görüntüsünün bozulduğunu fark ettim daha sonra bunun obs açınca tetiklendiğini düşünüyorum çünkü obs açana kadar sorun...
  4. zogur

Öneri G.SKILL 32GB Trident Z Neo DDR4 3600MHz uyumlu ram tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba şuan bilgisayarımda aşağıdaki ramlari kullanıyorum 32gb daha ekleme yapmak istiyorum ancak fiyatları abartılmış şekilde var bu ramlere hangi ramleri eklersem sıkıntı yaşamadan 64 3600 şeklinde kullabilirim bilen yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
  5. zogur

Yardım Razer Basilisk V3 X Mouse

merhaba fareyi alalı daha 20 gün oldu böyle bir sorunla karşılaştım kronik sorun mu yoksa bana mı böyle denk geldi kullananlar yardımcı olursa sevinirim
  6. zogur

Yardım i7 11700kf soğutucu önerisi

merhaba arkadaşlar bu gün işlemci elime ulaştı kutu içeriğinden fan çıkmıyormuş gelince öğrendim bu yüzden kule tipi soğutucu önerisi almak istiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  7. zogur

Gigabyte Z590 Aorus Ultra vs Pro AX

merhaba bu iki anakart arasındaki fark nedir? https://www.amazon.com.tr/Gigabyte-Intel-Z590-AORUS-Ultra/dp/B08XNK9FLN https://www.hepsiburada.com/gigabyte-z590-aorus-pro-ax-amd-760g-5400mhz-ddr4-1200-pin-atx-anakart-p-HBCV000007DXBB
  8. zogur

Öneri Beyaz İntel Anakart Arıyorum

İyi forumlar yeni dizeceğim sistem için beyaz anakart lazım min usb soket sayısı 8 olması en önemli kriter gerisi önemli değil önerileriniz bekliyorum soket 1200
  9. zogur

Sistemimin Eksik Parçaları İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var

Selamlar, elimde corsair 4000d air flow kasa ve gigabyte rtx 3060 vision ekran kartı var. Beyaz ağırlıklı yapacağım intel sistemimin geri kalan parçaları için sizlerden tavsiye almak istedim önerilerinizi tavsiyelerinizi linklerle birlikte gönderirseniz sevinirim. Eksik Parçalar: Ram Anakart...
  10. zogur

Öneri Hangi kulaklığı almalıyım?

3 kulaklık arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim nedenleriyle birlikte söylerseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler 1. Logitech G733 Kulaklık 2. SteelSeries Arctis 7 3. HyperX Cloud II Wireless
  11. zogur

Öneri 2000tl'ye Kadar Kablosuz(wireless) Kulaklık Önerisi

Selam iyi forumlar arkadaşlar, 1 sene önce corsair hs70 almıştım bozuldu garantiye gönderdiğimde ücret iadesi geldi. Şimdi yeni kualklık alacağım bunun için 2000tl ye kadar kualklık önerilerinizi bekliyorum. Kulak pedleri kumaş olmalı ve değiştirebilir olması yeterli.
  12. zogur

snowman t6 mı x4 mü?

Sizce performans olarak hangisini tercih etmeliyim? https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/snowman-t6-cpu-fan-islemci-fani-renk-secenekli-P441523131 https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/snowman-x4-cpu-fan-renk-secenekli-islemci-fani-cooler-fan-P433131933
  13. zogur

SNR Margin(Hat neden bu kadar kötü)

Turk net 16 mbps paket kullanıyordum geçen hafta paket değişikliğinde 35 ve 50 mbps olduğunu görüp vdsl geçiş yaptım daha sonra hat değerlerim zaten düşüktü şuanda daha da düştü 1 hafta boyunca bu sorun çözelemeyince bende internette alt yapı sorguladım ve bu sonuç çıktı Daha sonra...
  14. zogur

Yardım ryzen 3 3200g rx 590 darboğaz yapar mı?

öncelikle apu sistem toplayıp ardından uyguna aldığım rx590 ekran kartını kullanmaktayım ancak sanki bilgisayar tam verimli çalışmıyor gibi geliyor bilgisi olan bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkürler
  15. zogur

Yardım m2 okuma ve yazma farkı (Çözüldü)

Selamlar kullanmış olduğum m2 ssd çok düşük hızlarda çalışıyor aynı ssd arkadaşımda da var ama onda olması gereken hızlarda ölçüm sonuçlarını atıyorum nedeni ne olabilir. benim anakartım: Asus b450m tuf gaming plus arkadaşımın anakartıASUS Türkiye PRIME B450M-A
  16. zogur

Yardım Asus Tuf B450-Plus Gaming 3.Nesil İşlemcide RAM Hakkında

https://www.incehesap.com/asus-tuf-b450-plus-gaming-anakart-fiyati-39725/ dan almış olduğum anakarta ryzen 3200g işlemci ile birleştirdim şimdi ise ram alacağım fakat ram olarak mhz yüksek ram almak istiyorum 2 adet ram buldum bu 2 ram anakart'a uyuyor mu uymuyor mu qvl listesinde bu ramleri...
Geri