Arama sonuçları: *

• Users: ox_gen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ox_gen

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi

Fiyat konusunda ne olduğu çok önemli değil, masa ve oyuncu koltuğu almak istiyorum ama öncelik oyuncu koltuğunda, 180 derece yatabilsem, terletmese (işim ve aktif hayatımda çok fazla bilgisayar kullanıyorum, kısaca bel sorunları yaşamak istemiyroum) konforlu olsun lüks gözükmesine gerek yok...
  2. ox_gen

Çözüldü✓ Kulaklık önerisi 4-10k

Geniş bi Aralık olduğunu kabul etmem lazım ama şu aralar kulak üstü kulaklık arıyorum. Bluetooth/wireless ve daha net bı oyun deneyimi için gerekirse kablolu olacak şekilde çok yönlü bir kulaklığa ihtiyacım var. Logitech, hyperX, razer, steelseries vs pek çok markaya baktım ama aradığımı bulmuş...
  3. ox_gen

Çözüldü✓ 3080 ti ve 7800x3D beraber calıştırabilir miyim

daha onceden elimde 850 watt bi psu vardı fakat şuan psu bozuldu ve ben de elimdekii 650 watt a geçtim gecenlerde 3080 ti; 300-350 watt tüketiyomuş. gördüm alsam 650 watt ile çalıştırabilirmiyim. 250 watt a kadar çalıştırabiliyorum diye biliyorum
  4. ox_gen

Çözüldü✓ ryzen 9 7950x3d olan sistem önerisi!

Ryzen 9 7950x3d işlemcili bir sistem istiyorum, gerçi yazın başında almayı düşünüyordum fakat araya giren bir iki olay sonucu yaz sonu anca alabileceğim. Fare ve Kulaklık dışındaki tüm bilgisayar aksesuarlarına ihtiyacım var. Bütçe olarak hayalî bir rakam olduğunu biliyorum fakat 60k var. Fakat...
  5. ox_gen

Çözüldü✓ 16-25k arası sistem tavsiyesi

Güçlü bir işlemci istiyorum. Ekran kartı şimdilik olmasa da olur. Apu bir sistem de işimi görür. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorumdur. Bence ekran kartını 2-3 ay sonra almak o kadar da yanlış değil. DDR5 bir wifi model ana kart tercih etmek isterim. Bunun dışında ram için de ileri dönük bir...
Geri