Arama sonuçları: *

• Users: murti1016
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yeni iPhone id için gmail mi? iCloud mu?

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir iPhone telefon aldım daha önce hiç iPhone kullanmadığım için iPhone kimliğim yok. Yeni iPhone kimliği oluştururken daha önceden kullandığım gmail mi yoksa yeni iCloud mu kurmak daha mantıklı? Gmail ile girersem Apple uygulamalarından geri kalır mıyım? iCloud ile...
  2. M

S24 mü S24plus arasındaki fiyat farkına değer mi?

Arkadaşlar s24 veya s24plus alacağım sizce hangisini almalıyım arada pek fark varmı aradaki fiyat farkına değer mi birde Exynos 2400 kullandıkları için bı ikilemde kaldım sizce bu telefonlar 6-7 yıl rahat sorun çıkarmadan donma kasma yapmadan götürür mü? Ve aradan yıllar geçse de değerini...
  3. M

iPhone 13 mü - Samsung Galaxy S24 mü

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır Oppo a52 kullanıyorum bütçem en fazla 40bin TL bandına çıkıyor Samsung s24 (256gb) ve iPhone 13 (128gb) arasında çok kararsız kaldım iPhone'a geçmek için hiçbir sebebim yok fakat nedense iPhone'a geçmek istiyorum sizin tercihiniz hangisi olurdu? (Beni en az 6-7 yıl...
  4. M

2000-2500tl civarı klavye önerisi

2000-2500tl civarı klavye arıyorum yurt içi olursa daha iyi olur mekanik istiyorum ama kararsız kaldım bu fiyata mekanik almak yerine kaliteli bı membran klavye de alabilirim yardımlarınızı bekliyom (genede oyun oynamak için)
  5. M

1500TL Mekanik Klavye Önerisi

sa oyun icin ve günlük red swich mekanik klavye arıyorum en fazla 1700e kadar çıkabilirim yurt dışı almam
  6. M

1000-1200tl arası klavye önerisi

Oyuncu klavyesi arıyorum bütçem max 1400-1500 E kadar çıkar önerilerinizi bekliyorum red switch olursa daha iyi olur birde gamepower suki tkl nasıldır uzun ömürlü olsun istiyorum
Geri