Arama sonuçları: *

• Users: Ozkan2en
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Gaming laptop önerisi

Monster Semruk Lenovo Legion Asus Rog Msi Titan Msi Raider Yüksek kaliteli bir oyuncu dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Fiyat benim için önemli değil, ancak satın aldıktan sonra servis hizmetinin kalitesi önemli. Laptop temizliği ve termal macun işlerinden anlamıyorum, bu yüzden ürünü...
  2. O

Genel olarak "Monster" marka laptop alınır mı?

Daha önce hiç Monster marka bir laptop almadım, ancak sınırsız sürede laptop bakımı gibi vaatlerde beni içine çeken bir marka oldu. Ben genel olarak bir elektronik malzeme aldığımda paranın karşılığını alabileceğim bir ürün ararım, bu yüzden şimdiye kadar genellikle Asus Msi gibi markalara...
  3. O

Kablosuz RGB klavye Önerisi

Kablosuz rgb klavye önerebilir misiniz?? Red switch, blue switch nedir bilmiyorum.. Genel olarak oyun için kablosuz bir klavye bakıyorum. Logitech g g915 lightspeed baktım fakat qtr klavye değildi. Tr versiyon klavyesini bulamadım. Fiyatı farketmez.. Dayanıklı ömürlük bir klavye tavsiyesi...
  4. O

Bluetooth kulaklık tavsiyesi

500 ile 800 maksimum çıkacağım fiyat 900lira bandında en iyi tavsiye edilen kulakiçi kablosuz bluetooth kulaklık arıyorum tavsiye ettiğiniz bir model var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Kulak içi dediğim fotoğraftaki gibi şimdiden teşekkür ederim
Geri