Arama sonuçları: *

1. B

Warcry Gamepower Fanlar RGB'si Durup Dururken Yanmayı Kesti

Arkadaşlar selam bilgisayarım 10 günlük. MSİ B650 Gaming Plus Anakartım var , gamepower'ın warcry serisi kasayı satın aldım. Bilgisayarımı 10 gündür sorunsuz kullanıyorum yani rgb lerim sekron şekilde çalışıyordu, kasada corsair h150 rgb'nin de rgb leri ve ramların da rgb leri var , dün...
  2. B

R7 7800x3d Stabil Frekansda Duramıyor

Arkadaşlar selam bilgisayarım 5 günlük MSI B650 Gaming Plus anakart ile R7 7800X3D kullanıyorum. Soc Frekansım 1.25V Bios'dan ayrıntılı ayar yaptım global C-State , dahili grafik off , FCLK 2000 ile 2133 arası değerleri denedim stabilite testlerinden geçti , UCLK=MCLK yaptım ve curve ayarlarım...
  3. B

7800x3D 4.6 GHz De Çalışıyor

Arkadaşlar herkese selam, laptop kullanıcısıydım 3 gün önce ısınma ve stabilite sorunlarından bıktığım için kasa topladım. Sistemim ryzen 7 7800x3d , MSI b650 gaming plus anakart ve Corsair H150 RGB soğutucum var. Masaüstü sistemden anlamadığım için ramlarimi expo ile default değerleri olan 6000...
  4. B

MSI B650 Gaming Plus İle Ryzen 7 7800X3D Kullanılır Mı ?

Arkadaşlar herkese selam, sistem topluyorum ve MSI B650 Gaming Plus anakart ve Amd Ryzen 7 7800X3D işlemci satın aldım , anakart ile bu işlemci kullanılabilir mi ? Ekran kartım rtx 4070 ti olacak. İşlemci benim için önemli bir önceki bilgisayarım laptop'da işlemci rtx 2070'e hep darboğaz...
  5. B

MSİ RTX 4070 Tİ + R7 7800X3D 'ye Anakart , Kasa , Ram , PSU , Soğutucu Tavsiyesi

Selam dostlar, Monster RTX 2070'li laptop kullanan ve sürekli harici ekran ve klavye ile kullanan birisi olarak bir suredir kasa toplama fikri aklımda vardı (daha önce hiç kasa toplamadım). Öylesine e-ticaret sitelerinde gezerken 2 ay ertelemeli ve 6 ay peşin taksit için son 1 saat olduğunu...
Geri