Arama sonuçları: *

1. önemsiznick

Xbox koluna kulaklıgı taktım ses kalıtesı arttı

Başlıkta Dediğim gibi xbox 9.nesil gamepadim var jack girisine kulaklıgımı taktım ve bassları arttı ses kalitesi arttı direk bilgisayara taktıgımda daha kotu performans alıyorum asus a520m-k ankartım var kulaklıgımda razer black shark v2x ve üst girisine taktıgımda anakartın cızırtı yapıyor...
  2. önemsiznick

Antidepresan ilaçlarına reçetesiz ulasabilirmiyim

Reçetesiz Bir Şekilde Antidepresan İlaçları alabilirmiyim bulunabilirmi?
  3. önemsiznick

Bu tür bi ilaç fazla kullanılmasında sorun olurmu intihar düşüncelerindeyim

Bu tür bi ilaç fazla kullanılmasında bi sorun olurmu bi nevi intihar antidepresan ilaçlarına nasıl ulasabılırım psikolojim bozuldu artık yasamak istemiyorum evde bulabildigim bi ilaç bu var zarar verirmi dogal bisey galiba [URL unfurl="true"]https://ty.gl/p4blibt3xl[/URL] aileminde dikkatini...
  4. önemsiznick

Şöyle Bi projeksiyon buldum bakabilirmisiniz

Başlıktanda anlicağınız Üzere İnstagram üzerinden bi projeksiyon cihazı buldum fazla anlamıyorum yardımcı olabılırmısınız alıcak olan varsada onlarda ornek olursunuz...
  5. önemsiznick

Bluetooth adaptör aldım

Bluetooth adaptor aldım xbox 9.nesil kolda aldım yeterlimidir kullanmak için rahat oyun oynayabilirmiyim takılmadan https://www.itopya.com/tp-link-ub500-bluetooth-50-nano-usb-adaptor_u19683
  6. önemsiznick

İtopyadan alış veriş Yaptım yardımcı olurmusunuz

İtopyadan alışveriş Yaptım Ekipmanlarla Sistem tek sepette Hepsi aynı günmü gelir ayrı ayrımı gelir İşe gitmiyeceğim ona göre?
  7. önemsiznick

Zamanında 12 Bin TL Olan ModArt-ARC 3 Hakkında Ne dusunuyosunuz

Merhaba Arkdaşlar Bayramınız Kutlu Olsun 1-1,5 ay oncesıne kadar su sistem 12 bin tl idi performans olarak guncel kalıcakmı intel intelin ekran kartı çıkarmasını hakkında neler dusunuyosunuz yorumlarınızı Beklıyorum😊...
  8. önemsiznick

Bilgisayar Ve Ekipmanlar Nasıl

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Bugun İtopya uzerınden Bilgisayar ve ekipman aldım Yorumlarmısınız Onerı ve dusuncelerınızı beklıyorum belki beklesem daha uyguna gelebılırdı ama malum fıyatlar sureklı artıyor aldım ekimpanları aşşağıya koydum sistemde...
  9. önemsiznick

psikolojik açıdan iyi değilim

Hergün Rüya Görmeye Başladım Anlamsız Rüyalar Psikolojik Açıdanda İyi değilim İntihar Düşüncelerinede girmistim bi zamanlar Girisimdede bulundum ama yapamadım ne sebeptendir bilmiyorum son zamanlardada kendimi çok kötü yalnız hissediyorum yaptığım hiç biseyden keyif almıyorum mutlu değilim...
Geri