Arama sonuçları: *

• Users: akdgn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. akdgn

Bilgisayar masası için koltuk

Çok fazla bütçem yok 3 - 4 bin bile zor çıkar bu bantlardaki oyuncu koltukları berbat oluyormuş onun yerine ofis koltuğu almak istiyorum önerebileceğiniz kaliteli bir ofis koltuğu var mı?
  2. akdgn

İncehesap OEM Sistem Önerisi

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 9600X 3.90GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Anakart 1 x Asrock A620AM-HVS AMD A620 Soket AM5 DDR5 6800(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart (Bulk) Ekran Kartı 1 x POWERCOLOR REAPER RADEON RX9060XT 16G-A 16GB GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı...
  3. akdgn

1000 - 1500 Bandında Alınabilecek En İyi Kulaklıklar

Beni 1 - 2 yıl götürebilecek 1000 - 1500 bandında en iyi F/P kulaklığı önerebilir misiniz? Muazzam bir ses kalitesi beklemiyorum tek isteğim 2 3 ay sonra bozulmaması veya kopmaması. Şuan hoşuma giden Havit H2002P ve H2002D var bu ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum.
  4. akdgn

2. El Kulaklık, Mouse ve Klavye

Razer Deathradder V2X Hyperspeed Razer Blackshark V2X USB Asus Tuf Gaming K1 Bir arkadaş bu üç adet parçayı 4700 gibi bir fiyata satıyor alınır mı? Şuan mouse'a çok fazla ihtiyacım yok fakat klavye ve kulaklık almam gerekli önerebileceğiniz daha iyi uzun süre gidecek ürünler var mıdır?
  5. akdgn

2. El 2060 Süper Ekran Kartı Furmark Testi

2.elden bir 2060 Süper alacağım ve alacağım kişiden bir furmark testi yapmasını istedim o da tabii seve seve yaptı. Testte minimum derece 45C, maximum dereceyse 81C olmuş bu bana pek normal gelmedi arkadaşın egzoz fanı bozukmuş ve galiba 2060 Süperlerin soğutması pek iyi değilmiş bu normal mi...
Geri