Arama sonuçları: *

• Users: egebey36
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bu hazır sistemi almalı mıyım?

Bunu şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum yorumunuz nedir şimdiden teşekkürler
  2. E

Bu bu bilgisayar alınır mı

Selamın aleyküm. Yarın alacağım fiyat 40 k nasıl sızce
  3. E

Bilgisayar Tavsiyesi: 35-40 Bin TL Arası

Güzel insanlar selamın aleyküm. bilgisayar alacağım. Toplama tavsiyesi olan var mı bütçe 35 40 arası max. Yarın vatana uğramayı düşünüyorum lakin pc bilgim yok varsa tavsiyesi olan teşekkür ederim şimdiden
  4. E

Hepsi burada peşin fiyatına 9 taksit

Selamın aleyküm dostlar. Nakit para yok Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor oradan pc almak istiyorum şunu gördüm sizce nasıl yorumlarsanız çok mutlu olurum https://app.hb.biz/4axM34eNzWY3
  5. E

Oyuncu koltuğu önersin bütçe 10k

Selamın aleyküm iyi forumlar agalar. Bütçe 10 11 k estetik sağlam bir oyuncu koltuğu arıyorum var mıdır tavsiye
  6. E

Bu PC alınır mı ? 40 K

Monitör : GAMEPOWER 165 HZ 1 MS Kasa : GAMEPOWER DARKSİDE 650W 80+ RGB TOWER Klavye : CORSAİR K55 RGB PRO Mouse : PERFORMAX XORAK MAKROLU 8000DPİ RGB LEDLİ Ekran Kartı : XFX RX 6600 8GB İşlemci : İNTEL İ5 10.400F 2.9GHZ Anakart : GİGABYTE H410M S2H V3 Ram : TEAM T-FORCE VOLCAN (2X8GB) 16GB...
  7. E

Merhaba dostlar çalışan arkadaş böyle bir toplama yaptı alayım mı

Arkadaşa rica ettim bunu topladı iyi mi
  8. E

İncehesap gamıng gecesi

İncehesap gamıng gecesi adı altında satışa sunulan 2 kasa var fp olarak alınır mı
  9. E

20k 22 k arası PC toplama lütfen yardımcı olun 🙏

Güzel insanlar 20 22 arası bilgisayara ihtiyacım var inanın anlamıyorum zaten güç bela alıyorum sizden ricam yardımcı olmanız sadece kasa olacak
  10. E

PC toplama yardım ( 20 bin civarı)

Hayırlı akşamlar abiler kardeşler... Uzun uzun yıllar sonra PC almak yada toplamak istiyorum. Sizden ricam taksitle alabileceğim bir siteden varsa hazır yoksa toplamama olarak öneriniz varmıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçe Max 20 k çok az esneklik olabilir.
Geri