Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Battlefield1 hata veriyor

Steam den aldığım bf1 yaklaşık 50 saatim var şuana kadar sıkıntı yoktu ama oyunu kapatıp açtığımda online olmuyor ea sunucu bağlanmıyor diyor ne YARDIM EDİN AKLIMI KAYBEDECEĞİM. Her şeyi denedim güvenlik duvarı dosya doğrulama ea app yönetici çalıştırma modem reset umarım ban yememişimdir lütfen...
  2. H

Hp Victus 15-fa0008nt alınır m

Arkadaşlar selam çok ucuza gelecek bana tanıdıktan alıcam temiz kullanılmış cihaz. Bana yeterli gelir özellikleri. Tek kafama takılan 1- ekran kartı 75 watt (3050 bu arada) 2- HP olması çok fazla şikayet olmamasına rağmen çok fazla öneride yoktu. Tamamen bana baya uyguna gelecek olmasından...
  3. H

bol macrolu mouse önerisi

Hem oyun oynuyor hem de çizim yapıyorum ikisinde de macro işe yarıyor en az 4 macro tuşu olan mouse önerisi lazım bütçe üç aşağı beş yukarı oynayabilir sıkıntı yok...
  4. H

Laptop ve monitör hz çözümü

Gençler laptop da standart hdmı girişi var monitörüm Samsung odyssey G3 144Hz ben hdmı to hdmı ile 144hz alabilirmiyim yoksa herhangi bi dönüştürücü veya hdmı sürümü ne bilgi verirseniz güzel olur.
  5. H

Bütçeme uygun klavye önerisi

Yaklaşık 1300e kadar bütçem var numpadi olmayan mini gaming lerden klavye arıyorum masam kısıtlı büyük klavye kullanamıyorum.
  6. H

yazılım için notebook lazım

yazılım için notebook lazım kararsız kaldım size danışmak istedim https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037a38-ryzen-7-7735hs-32gb-1tb-ssd-rtx4060-windows-11-home-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BNVAL?magaza=indirimde yardım edin a dostlar sizce ne...
  7. H

3D çiizm de amd ekran kartı önerir misiniz?

6700xt almayı planlıyorum 3D çizimle uğraşıyorum sıkıntı yapar mı en önemlisi de yaklaşık 25 30 saniyelik 3D animasyon çalıştırıyorum herhangi bi sorunla karşılaşırmıyım ara sırada girip oyun oynayacağım araştırdığıma göre amd sadece oyun performansı açısından iyi deniyordu alacağım ekran kartı...
  8. H

ikinci el 2,5 yıl kullanılmış 5 5600x var alınır mı

işlemciler kolay kolay bozulmadığını biliyorum ama 2.5 yıl kullanılmış işlemci alınır mı yardım lazım a dostlar
Geri