Arama sonuçları: *

• Users: mhmd_arda2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Elimdeki Oyun Hesapları ve Ekipmanlar Kaça Satılır.

Merhaba Forum Sakinleri Ben 47 Gün Sonra Yks Giriyorum bu yüzden PC mi ekipmanları falan satıcam. PC sattım ekipmanlar ve oyun hesaplarım Kaldı. Bunları Kaça Satabilirim. elimde Olanlar Şunlar; 1-) Assasin Creed Valhalla ve Rainbow six siege Oyunlu ubisoft Hesap (Rainbow hesabı 150 seviye battle...
  2. M

Redmi Note 12 Pro Telefon Şarj sorunu

Telefon Sıfır ama 1 2 gün sonra artık bişeyler oldu heralde her şarja taktığımda hızlı şarj alıyo gözüküyo sonra şarj işareti gidince telefon kendi kendine açılıyo ve yüz tanıma devreye giriyo tekrarlıyo böyle telefon sadece kapalıyken sıkıntısız Şarj oluyo Napabilirim.
  3. M

Elimdeki ekipmanları satıcam ne kadar eder?

Elimde Olan Ekipmanlar: 1-) Gamepower Ranger 7.1 kulaklık 2-) RGB 70×30 mousepas 3-) Logitech g203 mouse 4-) Ziyoulang T60 Red Switch Klavye Ne kadara Satabilirim bunları Hepsi sıfır gibi Kırık Çiziği yok
  4. M

ucuza steam ve ubisoft hesap

Ubisoft hesabida: assasin creed valhalla ve rainbow six siege var. hesap iyidir. steamde sunlar var.
  5. M

Rainbow Six Hesabımı Kaça Satmalıyım

Hesabimda seckin bilet acık ve fulldür 150 seviye altın ranklıdır 9 10tane black ice 3 dron kaplaması 2elit set bütün operatörler açık 9 adet 3 er günlük takviye vardır ne kadar eder
  6. M

bilgisayarıma 5bin teklif geldi kabul ediyimmi yoksa bekliyimmi

Sizce bu bilgisayarı 5 bin tl ye satiyimmi
Geri