Arama sonuçları: *

• Users: hawzer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Rtx 4070 süper Evo içli sistem?

Ram işlemci ekran kartı sonradan yükseltibelir mi? Anakart sıkıntı yaratır mı?
  2. H

Max 40k 45k güncel sistem tavsiyesi

Beyler ilk defa sistem topluyacam pek anlamam o işlerden yardımcı olurmusunuz?
  3. H

Bluetooth Kulaklık önerisi

Kulak üstü kulaklık önerisi olan var mı? Ses geçirmez özelliği felanda olsa süper olur?
  4. H

Asus rtx 4060 lı sistem

Beyler bu sistem sonradan yükseltilebilir mi? Ekran kartı OC yerine Tİ düşünüyorum sizinde fikirleriniz varsa yazın size zahmet.
  5. H

Ryzen 5 5500 ve RX 6700 XT Sistem Takası

Ps5 slim 1 TB FIFA 24 ve GTA5 CD'li 2 kollu 2 haftalık cihaz şu sistem özellikleri ile tks olurmu?
  6. H

PlayStation5 1 TB slim satış

Beyler ps5 slim 1 TB daha yeni aldım fifa24 ve gta5 CD'li 2 kol var eksik çizik yok makinada 25kya mobil satış uygulamasına attım iyi mi? fiyat fazlamı bilen yorum yapsın. Eyvallah
  7. H

İade kabul olmuyor çok saçma!!

Beyler mobil uygulamafan PS5 slim aldım iade ettim fakat teknolojik ürün olduğu için iade olmuyormuş sitenin müşteri hizmetlerini aradım ürünü tekrar yollayacağız garanti belgesinin arkasında teknik ekibi arayın ürün iade onayı alın diyor? Nasıl bir yol izlemeliyim
  8. H

Online alışverişten alışveriş

Beyler iyi forumlar, PS5 slim aldım fakat geri iade ettim sorun sıkıntı yok paranın yatmasını bekliyorum, içinde 1 adet çift TPS girişli kabloyu koymayı unutmuşum ücret kesintisi olurmu veya kargo gene geri bana gelirmi?
  9. H

Max 50 K lık sistem önerisi.

Beyler klavye mouse kulaklık monitör dahil sistem önerir misiniz?.
Geri