Arama sonuçları: *

• Users: kkweb2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Çoğu programda baslatmayı durdurdu hatası

Beyler tatildeyim yanımda eski laptop var win 7 yüklü LoL kurulumunu açarken riot client durdu diyor CS 1.6 açarken de yine aynısını diyor ne yapmalıyım ?
  2. K

Windows 7 de hayla Steam açılıyormu

Arkadaşlar tatildeyim malum aile tatile gidince zorla senide götürüyorlar ve tank gibi bir masaüstü bilgisayarım olduğundan maalesef yanıma alamadım yanıma sadece eski laptopumu alabildim ondada çok iyi değil win 10 da kastığından mecbur win 7 kurdum eyer steamı indirirsem açılırmı ?
  3. K

Ucuza PlayStation 4 nereden alınır

Arkadaşlar en ucuz nereden alırım? 2 kollu 500GB veya eğer varsa 1 TB'lık PlayStation 4 arıyorum ancak 2.el alamam çünkü babam alacağından babam 2.el ürün hayatta almıyor ondan sıfır atarsanız sevinirim eyer kendim gidip alabileceğim bı yersede gidebilirim kayseride
  4. K

HDD sifrsini unuttum ne yapabilirim?

Arkadaşlar yanlısıkla şifre koydum HDD ye şifreyi giriyorum ancak yanlış diyor PC açılırken soruluyor ve windowsa giriş yapamıyoe ne yaoacağım yardım edin PC benimde değil tanıdığım rencide olmak istemiyorum
  5. K

Format atarken reboot and select proper boot device hatası

Arkadaşlar format USB sini taktım bios dan da ilk USB yo seçtim bu hatayı aldım. F11 den basıp USB seçtim yine yanlışıkla biosdan ssd yı sıfırlamıştım format atmak istedim bu hatayı aldım ancak USB çıkarınca ssd ve HDD seçenekleri var ikisndede aynı hatayı vermeye basladı açılışta diskleri...
  6. K

Ekran kartı söküp taktıktan sonra çalışmıyor

Ekran gelmiyor ekran kartını çıkardım ve geri taktım şuan görüntü yok sinyal yok diyor ekran kartını cıkardım anakarta bağladım kabloyu hayla görüntü.yok ne yapacam?
  7. K

PC açılınca biosa atıyor ssd görmüyor

Arkadaşlar reset attım biosa attı Windows logosu felanda gözükmüyor direkt biosa ssd görmüyor sanırım HDD mi gördüyor ama Windows ssd içinde nasıl düzeltirim ?
Geri