Arama sonuçları: *

• Users: emir66
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emir66

ARGB fanların ve sıvı soğutmanın ışıkları sonradan yanıyor

Bilgisayarımı açıyorum huba bağlı fanlarım ve sıvı soğutmanın rgb si bilgisayar 3 4 saat çalışınca geliyo ve sorunsuz çalışıyo sebebini bi türlü çözemedim temassızlık falan oldugunu düşünmüyorum çünkü dediğim gibi kendi kendine geliyo 3 4 saat sonra fanlar msi m100r hub da kasanın içinde gelen...
  2. emir66

Çözüldü✓ Dualsense mi alınmalı yoksa 9. nesil Xbox gamepad mi?

Hangi kolu alacağımı bilemedim aşırı kararsız kaldım dualsense daha çok hoşuma gidiyo hem görsel olarak hem teknolojisi olarak ama bilgisayarda tam desteği olmadıgı için bazı oyunlarda yazılımla uğraşman falan gerekiyo 10 tane oyunda adaptive trigger kullanmak için bu kadar uğraş ve karışıklık...
  3. emir66

Çözüldü✓ 40 Serisi varken 30 serisi alınır mı

4060 8gb yerine 3060 12gb alınır mı acaba bi arkadaşım için soruyorum
  4. emir66

Çözüldü✓ Sizce MSI MAG M100A Alınır mı?

3300 tl civarında msi m100a kasa buldum içinde 600w psu var ama sanırım auto rgb varmış sadece auto rgb de renk düğme ile değiştirilmiyo değil mi sabit gökkuşağı renginde kalıyo onun dışında önerebiliceğiniz bi kasa ve psu varmıdır bu fiyat bandında bütçenin üstüne çıkabilirim birazcık
  5. emir66

Çözüldü✓ Sıvı soğutmamın pompasına satapower to cpu fan ile güç verebilirmiyim

Merhabalar alıcağım anakartta cpu pump girişi yok ve bundan dolayı pompamı oraya takamıyorum sıvı soğutmanın içinden sata power to cpu fan kablosu çıktı ama 2 pinli sıvı soğutmanın pompası 3 pinli fotoğraflarını yükleyeceğim pompayı bu kablo ile çalıştırabilirmiyim ona göre yeni bi tane...
Geri