Arama sonuçları: *

• Users: kuyt5252
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

AOC 24G4ZR alınır mı?

counter strike 2 için bu monitör alınır mı? https://www.incehesap.com/aoc-24g4zr-23-8-260hzoc-0-3ms-gsync-compt-fast-ips-yukseklik-ayarli-pivot-gaming-monitor-fiyati-89295/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.90.7
  2. K

Cs2 için 240hz monitör

samsung odyssey g4 cs2 için alınır mı?
  3. K

32GB RAM İçin En İyi Fiyat/Performans Seçenekleri

amd ryzen 5 7500f işlemci asus prime b650m-r anakart rx 7700xt ekran kartı şuan ki sistemimde 16gb tek kanal ram var aynı ramden bir adet daha alıp 32gb yapmak mantıklı olurdu fakat cl değeri 46 veya 48 olması lazım 6000 mt/s'de çalışıyor ama cl değeri yüksek olduğundan dolayı 32gb 6000 mt/s'de...
  4. K

IPhone 16 Pro cihazın ekranı ve arkası nasıl temizlenir?

arkadaşlar telefonu aldığımdan beri doğru dürüst temizlemedim ekranda parmak izleri ve yağlı tabaka gibi bi his oluşmuş spigenin ekran koruyucusu var ekranda neyle silersem hem dezenfekte etmiş olurum hemde ekranı temizlemiş olurum bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur
  5. K

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X 2699 TL

klavyede razerin green switchleri var model olarak sorunlu bi model midir bilmiyorum ama fiyatı razer klavyelere göre uygun geldi gerçek bi indirim gibi duruyo yani yeni klavye almayı düşünen arkadaşlar değerlendirebilir...
  6. K

Legion 25-10 ışık sızması iade etmeli miyim?

ips monitörlerde bu durumun kronik olabiliceğini biliyorum ama almış olduğum monitörde kabul edilebilirden daha fazla var gibi telefondan fotoğrafını çektiğimde gözle görülenden daha fazla gibi gözüküyo ama gene de hiç ışık sızması yok veya az ışık sızması var diyemem ve sanki sadece ışık...
  7. K

CS2 İçin Monitör Seçimi: AW2525HM vs Legion 25 10

cs2 için iki monitörden birisini almayı düşünüyorum bi de belki 3. seçenek olarak aoc q27g4zr olabilir sistemim rx 7700xt 12gb ryzen 5 7500f 16gb 6000mhz ram bence cs2'de 320hz'yi sağlamaya yeticek bi sistem 3000 TL daha fazla verip aw2525hm modelini almaya değer mi yoksa 3 bin TL daha fazla...
  8. K

Öneri Agon Pro Monitör Hakkında Düşünceleriniz

arkadaşlar düşünceniz nedir agon pro serisi aoc'un en üst segment serisi oluyo cs2 için almayı düşünüyorum satıcı aptek teknoloji ölü piksel sayısı kaç veya monitörün hangi kısmında var bilmiyorum satıcıya sordum cevap bekliyorum bu monitörün normalde piyasa fiyatı bildiğim kadarıyla 30 40 bin...
  9. K

Dell ALIENWARE AW2525HM

Başlıkta yazmış olduğum monitörden kullanan var mı? veya bu monitörü önceden araştırmış incelemiş olan almayı düşününen var mı? cs2 için almayı düşünüyorum sistemim rx 7700xt 12gb ryzen 5 7500f 16gb 6000mhz ram belki 240hz'de kullanırım
  10. K

Öneri VG279QM Monitör FPS Oyunları İçin Uygun mu?

ağırlıklı olarak cs2 oynuyorum belki valorantı da tekrar oynamaya başlarım sistem özelliklerim özetle rx 7700xt 12gb ryzen 5 7500f 16gb 6000mhz ram bu monitörün 25 inç olan bi modeli daha var VG259QM diye ama onun stoklarını göremedim o yüzden başlıkta modelini yazmış olduğum 27 inç olan modeli...
  11. K

STEELSERIES Arctis Nova 3P Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Arkadaşlar arkadaşlarım doğum günü hediyesi olarak başlıkta belirtmiş olduğum kulaklığı 5000 TL'ye vatanbilgisayardan almışlar kutu açılınca iade ve değişim olmuyomuş galiba anladığım kadarıyla bende hediye olduğu için ayıp olmasın diye kulaklığın kutusunu açtım yazılımını bilgisayara kurdum...
  12. K

Öneri Cs2 odaklı monitör önerisi

cs2 odaklı 1080p veya 1440p 24 25 inç veya 23.8 inçte olabilir monitör önerisi istiyorum almışken en az 240hz tercih edicem 300 320hz de olabilir ama 240hz'den aşağı almak istemiyorum sistemim rx 7700xt 12gb ekran kartı ryzen 5 7500f işlemci 16gb 6000mhz ram
  13. K

🔥İndirim Logıtech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 10.749 TL !

Daha önce kullanmadığım için nası bi kulaklıktır bilmiyorum ama kullananı baya var diye biliyorum yani kötü bi deneyim yaşatıcağını hiç sanmıyorum önceden fiyatı 12 14 bin TL bandında değişiyodu sanki paylaşayım dedim almak isteyenler veya kullananlar varsa deneyimlerini belirtirlerse güzel olur...
  14. K

Öneri Counter strike 2 için monitör önerisi

arkadaşlar counter strike 2 odaklı monitör önerileriniz var mıdır? benq zowie alamam çünkü fiyatları gerçekten pahalı 8 9 bin 10 11 bin aralığında olan 240hz veya 240hz üstü 23 24 25 inç bi öneriniz varsa bekliyorum
  15. K

Bu özellik ne işe yarıyor?

arkadaşlar magegee sky81 kablolu olan modelini aldım blue whale switch klavyenin yazılımını indirdim yazılımda böyle bi ayar var bu ayar ne işe yarıyor acaba? N tuşu yazan ayardan bahsediyorum
  16. K

Chrome kapanma sorunu

google chromeu açtıktan 2 saniye sonra kendi kendine kapanıyor nasıl çözülür
  17. K

CS2 için AOC 25G4sxu modeli alınır mı?

Arkadaşlar Counter-Strike 2 için bu monitörü almayı düşünüyorum bi ara kafam Dell Alienware AW2525HM modeline gitmişti ama aralarında fiyat farkına değecek bir fark yoksa bu modeli düşünüyorum veya bu fiyat bandında daha iyi tercih edilebilir bir monitör varsa paylaşabilirsiniz 300 320Hz olan...
  18. K

Öneri CS2 için Donanım Yükseltme Önerileri

Arkadaşlar aşağıda belirtmiş olduğum sistem şuan ki kullanmış olduğum sistem yaptığım şeyler discordda arkadaşlarla konuşmak googleda gezmek spotifydan müzik dinlemek ama onun haricinde counter strike 2'de oynuyorum bu sisteme cs2'de daha fazla fps alabilmek için hangi parçalara yükseltme yapmam...
  19. K

HyperX Cloud III S Wireless Ayar tavsiyesi olanlar?

Akradaşlar kulaklık şuan bana daha yeni geldi kessinlikle bunu indir yap vs. dediğiniz bi öneri tavsiye var mıdır? varsa yazarsanız çok sevinirim çünkü kulaklık hakkında hiçbişey bilmiyorum
  20. K

MageGee marka klavye kullanan var mı?

magegee klavye kullanan arkadaşlar varsa klavyenin özellikleri kombinasyonları hakkında bilgi verirse sevinirim bugün geldi klavye şuan magegee sky81'den yazıyorum bu konuyu driveri de varsa bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim klavyenin tuşa basış hissiyatı ve sesi güzel önceden yağlanmış...
Geri