Arama sonuçları: *

• Users: tunc076
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Hangi monitörü almalıyım

Merhaba arkadaşlar, Daha önce ASUS ROG Strix XG259QN model monitörü kullanmıştım ve çok memnundum. Şimdi tekrar almayı düşünüyorum, ancak bu monitörün yeni bir versiyonu çıkmış . Her şey aynı gibi duruyor, ancak fiyatı daha uygun yeni modelin. Aradaki farkı anlamadım. Acaba tecrübesi olan biri...
  2. T

MSI B650 Gaming Plus USB 3.0 portları PC'nin donmasına neden oluyor

Merhaba, Bilgisayarımı yeni topladım MSI B650 Gaming Plus anakartım var. Özellikle oyun oynadığımda USB 3.0 portlarına takılı olan klavye ve fare donmaya başlıyor ve tüm PC donuyor, takılmalar yaşıyor. Oyunu kapatsam da PC donmaya devam ediyor. Diğer portları kullandığımda hiçbir sorun...
  3. T

DDR5 sistem de donma sorunu

Merhaba, yeni bir sistem topladım. O kadar para verdim ancak donma sorunu yaşıyorum. Bütün hevesim kırıldı. RAM'lerden şüpheleniyorum. RAM'ler XMP Anakart uyumluluk listesinde olsa da XMP 7000 serisi işlemcilerle sorun yaşadığını düşünüyorum. Ancak tuhaf bir durum var. Bazen hiç donmuyor, hiçbir...
  4. T

7800x3d xmp ram sorunu

Merhaba 7800x3d sistem topladım ama ramlar uyumsuzluk yapıyor. sistem arada donuyor xmp kapattığımda düzeldi gibi görünüyor şimdilik. Amazon.com.tr bu ramı almıştım anakartım msı b650 gaming plus destek sayfasında ram uyumluluk listesinde olsada xmp ram olduğundan işlemci kaynaklı uyumsuzluk...
  5. T

intel xmp RAM sipariş etmişim 7800X3D sistemde sorunu yaşar mıyım

Merhaba, Konuya tam hakim olmadan XMP RAM siparişi verdim. XMP RAM kullanımı sorun yaratabilir mi, iade etmeli miyim yoksa sorunsuz kullanabilir miyim? RAM: Amazon Linki Anakart: N11 Linki İşlemci: Amazon Linki 7000 serisi işlemcilerde bu konuda sorun yaşayanlar var galiba ama yeterli...
  6. T

7900x için DeepCool LS720 SE 360mm yeterli olur mu

7900x için DeepCool LS720 SE 360mm yeterli olur mu 7800x3d alacaktım ama belki oyun dışında bişeyler yaparım diye 7900x e yöneldim ama bununda tdp değeri 170 çok yüksek geldi 7800x3d ile serin serin takılmakda cezbedici siz olsanız ne yapardınız
  7. T

7800x3d sistem topladım parçalar uyumlu mu ve boş kasa öneririmisniz

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: MSI B650 Gaming Plus Soğutucu: DeepCool LS720 SE Sıvı Soğutucu 360mm Depolama: Samsung 980 PRO NVMe M.2, 1 TB SSD RAM: G.Skill 32GB(2x16) TZ5 Neo RGB EXPO 6400mhz Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (şu an içinbunu kualanacağım), NVIDIA GeForce RTX 4070...
Geri