Arama sonuçları: *

• Users: bytoprak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

HyperX Cloud III S kulaklık alınır mı?

2024'ten beri HyperX Cloud III Wireless kulaklığını kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. Oyunlarda da istediğim performansı veriyor. Şimdi HyperX Cloud III S Wireless kulaklığı çıkmış. Bu modele geçiş yapıp yapmamak arasında kaldım. Sizce HyperX Cloud III S geçmeye değer mi?
  2. B

Anakart CPU Işı Sorunu

Oyun oynarken bir anda PC kapandı akabinde de anakarttaki CPU kırmızı ışık yandı. Ne yaptıysam çözülmedi, hadi anakart arızalıdır servise gönderdim sorun yok denildi, Power Supply'i servise gönderdim onlarda sorun yok dedi, servisten gelenleri denedim hala aynı tepkiyi veriyor. İşlemciyi servise...
  3. B

Mavi Ekran Çok Fazla Mavi Ekran hatası alıyorum

Merhaba, Yaklaşık 2 ay öncesine kadar pc bileşenlerin çoğunu revize ettim yeni bir pc diyebiliriz. Fakat son 1 aydır özellikle son zamanlarda çok fazla mavi ekran hatası alıyorum. Aşağıda birkaçının ismi yazılı : - Memory management - Kernel data inpage erorr - Kmode exception not handled -...
  4. B

AMD Adrenalin özel ayarları nasıl aktifleştirilir?

Merhaba, AMD ekran kartı kullanıyorum adrenalin yazılımında oyun ayarlarını özel olarak belirlemek istiyorum ama " özel " bölümü pasif görünüyor. Nasıl aktif edebilirim?
  5. B

RX 7800 XT vs RTX 4070 hangisi?

Merhaba arkadaşlar, Mevcutta kullandığım ekran kartımın modelini yükseltmek istiyorum. Fakat RX 7800XT ve RTX 4070 ekran kartı arasında kaldım. PUBG Mobile emülatör oyunu oynuyorum, biliyorum ki her iki kartta işimi rahatlıkla görecektir lakin forumda araştırmalarımda kararsız kaldım. PUBG...
  6. B

AMD Ryzen 7 5800X3D almalı mıyım?

Merhaba Arkadaşlar, Pubg Mobile Emülatör oyunu oynuyoru bilen bilir, şuan AMD 5600 işlemci kullanıyorum. Bunu daha akıcı oynamak için AMD Ryzen 7 5800X3D 'e çıkarmayı düşünüyorum. Resimde oyun içi MSI Afterburner değerlerini de ekledim. Sizce yükseltmeme gerek var mı?
Geri