Arama sonuçları: *

• Users: delidana11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Öneri James Donkey 712 kulaklık sorun ve çözümleri

Arkadaşlar güzel kulaklık 2 - 3 yıldır kullanıyorum fakat 2 kez satın aldım oraları boş verin kualklığın sadece - yanlarını söylicem 1. pedler 1-2 yıldan sonra soyuluyor 2. yazılım ince hesaptaki driveri yüklerseniz kurun sonra yeniden başlatın dedikten sonra kurulumdaki yeniden başlat tuşuna...
  2. D

Biostan windows sifre degistirme /biostan dosyalarimi koruma

Merhabalar tek erisimim bios biostan windows sifre degistirelebiliyor mu degistirilmiyorsa format aticagim fakat dosyalarimi korumasi lazim lutfen
  3. D

Yazilimdan dolayi bilgisayarim donguye girdi

Arkadaslar onceki postuma bakabilirsiniz buyuk bir sorunla ugrasiyorum abim parolayi unutmus ve windows dogru yuklenmedi kisminda sorunu hallebilmem icin parola istiyor masaustune girisim yok parola degistirmek icin o yaziya tikladigimda yeniden baslat diyor fakat yeniden baslattigimda dongu...
  4. D

Yardim edin lutfen İncehesap maduruyum

Arkadaslar onceki postuma bakabilirsiniz buyuk bir sorunla ugrasiyorum abim parolayi unutmus ve windows dogru yuklenmedi kisminda sorunu hallebilmem icin parola istiyor masaustune girisim yok parola degistirmek icin o yaziya tikladigimda yeniden baslat diyor fakat yeniden baslattigimda dongu...
  5. D

PC Mavi Ekran Veriyor Yardım

Merhaba arkadaslar bikgisayarim i3 12100f 16 gb 3200 mhz ram ve rx6600 3 fanli simdi benim kulakligim James Donkey 712 bunun bir programi var ince hesapta o programi indirdim kurdum cunku kendi kendini silmisti bende yeniden kurdum sonra kuruldu en sonda yeniden baslatmak gerek gibisinden yazi...
  6. D

Mavi Ekran Durduk yere donuyor neden ? lütfen yardım edin

Merhabalar bilgisayarım durduk yere bu aralar çok donmaya başladı her şey yolundayıken bir anda bilgisayarda görüntü kalıyor fakat hiç bir şeye tıklayamıyorum yani donuyor LoL de alt tab attığım için oluyor olabilir mi bunun çözümü nedir Bilgisayar özelliklerim; İ3 12100F RX6600 3 Fanlı 16...
  7. D

Yardım KASAMA NAPICAĞIM BUNE?

Bilgisayar 2022 in sonlarına doğru alındı ve o zaman alıdğımız zaman (ikinci el aldık güvenilir bilgili birisniden) aldığımız kişide tozlu bırakmıştı falan işte yani bu kirliliğe napabilirim bursa içi güvenilir bilgisayarcılar varsa yardım edebilir misiniz Video bu dediklerimi aldırış etmeyin...
  8. D

Dark Maxima v20 Kasa önü

Merhabalar kasa markam bu ve kasamın içinde yukarıya takılı bir sıvı soğutmada var fakat kasamın önünü açamıyorum aşırı toz topladı ve rahatsız ediyor ve kasamı aşşağıda kullanıyorum yukarıdamı kullanmalıyım aşşağıdamı lütfen yardım edin
Geri