Arama sonuçları: *

• Users: Disaster00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

CPU Fan yüksek RPM çalışıyor.

Birkaç ay önce aldığım kasanın boş durumdaki sesi artık rahatsız etmeye başladı. BIOS üzerinden "CPU Fan" ve "CPU OPT" için grafik ayarlıyorum 40 dereceye gelene kadar hiç çalışmaması için ancak ayarlarda nasıl değişiklik yaparsam yapayım CPU Fan 3 bin civarlarında oluyor daha düşüğe inmiyor...
  2. D

GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

1000TL civarında bütçem var. Kablolu gaming kulaklık alacağım rekabetçi oyunlarda çok bir iddiam yok sadece kaliteli ses almam yeterli. Mikrofonunun da çok dandik olmamasını istiyorum. 1000tl'ye gaming kulaklık önerebilecek var mı?
  3. D

İşlemci Soğutucu - DF DC360 alınır mı?

Almak istediğim sistemde soğutucu seçenekleri resimde gördüğünüz gibi. Hava soğutma yeterli olur diyorlar ancak ben ilerde işlemcimi ve ekran kartımı değiştirdiğimde soğutmayı değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum. Şuanki alacağım sistem Ryzen 5 7500f ve RTX 4070 Super içeriyor. İlerde...
  4. D

SİNERJİ RONARK ÖZELLEŞTİRME

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ronark-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-gigabyte-geforce-windforce-3x-oc-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-47582 Arkadaşlar bu sistemi alacağım. Yapacağım tek yükseltme ram'i 2x16 yapmak olacak. Bu seçeneklerdeki RAM'ler nasıldır sizce alınır mı? Stok...
Geri