Arkadaşlar eski bir pc kullanıyorum sorunum şu bilgisayarı açında ya ekran hiç gelmiyo yada ekran gelince windows yüklenme çubuğu donuyo arayüź hiç bir şekilde grlmiyor
Arkadaşlar bu sene lgs sınavına giricem inşallah herkes istediği yerlere gider size bir sorum olucak ben polis olmak istiyorum sizce polis olunurmu yoksa tamirci mi olunur abilerimden tavsiyeler bekliyorum
Arkadaşlar şuan ps4 de mortal kombat x xl paketi 175 tl ve normal mortal kombat x 36 tl yani mortal kombat x xl paketi alınca mortal kombat x oyununu indirebilirmiyim
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba elimde bir ps4 var oyun oynamak istiyorum ancak oyunlar çok pahalı bende güvenilir sitelerden PSN hesabı almak istiyorum mesela 3ay ps plis 250 tl alınır mı? ban yermiyim
Bilinmeyen Aygıt
Ethernet Denetleyicisi
PCI Basit lletişim Denetleyicisi
Bu hataları alıyorum aygıt yöneticisinde yanında ünlem var ve internete bağlanamıyorum
Arkadaşlar arkadaşım bana bu siteyi gösterdi ve çok hoşuma gitti bu uygulamanın adıda delta executor ama bunun windons sürümünü indirdiğimde kaspersky tarattığımda virüs çıkıyor kullanıyımmı
Arkadaşlar psu kablosunu kasadan çıkardım böyle olmuş bunu monitör e taksam çalışırmı kablonun ucundan yanık kokusu geliyo
ı
1743246325
Daha önce böyle kullanıyomuşum ve yanık plastik kokusu geliyo
Arkadaşlar işlemcim i7 860 psu da 300 watt şuan gt 730 kullanıyorum bu sisteme psu ne kadarlık psu ve ekran kartı lazım bütçe 1500 tl ikinci el alaçağım
1737448813
Kasa crea boyutuna göre söylerseniz sevinirim