Arama sonuçları: *

• Users: ali77
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bilgisayar ya windows da kalıyo yada hiç ekran gelmiyo

Arkadaşlar eski bir pc kullanıyorum sorunum şu bilgisayarı açında ya ekran hiç gelmiyo yada ekran gelince windows yüklenme çubuğu donuyo arayüź hiç bir şekilde grlmiyor
  2. A

Anadolu lisesimi meslek lisesimi

Arkadaşlar bu sene lgs sınavına giricem inşallah herkes istediği yerlere gider size bir sorum olucak ben polis olmak istiyorum sizce polis olunurmu yoksa tamirci mi olunur abilerimden tavsiyeler bekliyorum
  3. A

Mortal kombat xl alınca mortal kombat x geliyomu

Arkadaşlar şuan ps4 de mortal kombat x xl paketi 175 tl ve normal mortal kombat x 36 tl yani mortal kombat x xl paketi alınca mortal kombat x oyununu indirebilirmiyim
  4. A

Anadolu lisesimi mesem mi

Arkadaşlar bu sene 9 sınıfa geçicem sizce kuzenimin yanında oto tamircimi olmalıyım yoksa anadolu lisesinemi gitmeliyim
  5. A

Playstation 5 CFI 1116A nasıldır

Arkadaşlar ikinci el de ucuza ps5 gördüm ve cuh kodu 1116a sizce alınır mı? ve alırken nelere dikkat etmeliyim
  6. A

Mesem okumayı düşünüyorum mantıklımı

Arkadaşlar bu sene lgs sınavına giricem sizce polis mi olim yoksa mesem e gidip kuzenimin yanındamı çalişıyım
  7. A

Valorant mobil we chat hesap açma

Arkadaşlar valorant mobil için we chat hesap açmam lazım ama bir türlü açamadım Qr okutabilicek varmı
  8. A

Steam kütüphaneye steam dışı oyun ekleme güvenilirmidir

Arkadaşlar birkaç adet bunun gibi ücretli uygulama var sizce güvenilir mi? böyle bişey kullanılırmı benim kullanaçağım açık kaynak kodu falan var
  9. A

Steam kütüphaneye steam dışı oyun ekleme güvenilirmidir

Arkadaşlar birkaç adet bunun gibi ücretli uygulama var sizce güvenilir mi? böyle bişey kullanılırmı
  10. A

PSN hesabı alınır mı?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba elimde bir ps4 var oyun oynamak istiyorum ancak oyunlar çok pahalı bende güvenilir sitelerden PSN hesabı almak istiyorum mesela 3ay ps plis 250 tl alınır mı? ban yermiyim
  11. A

LG 65nano80a6b nasıldır

Arkadaşlar tv yi bügün bimden 34 bin tl ye aldım sizce değdimi
  12. A

Format attıktan sonra internet bağlanamıyor

Bilinmeyen Aygıt Ethernet Denetleyicisi PCI Basit lletişim Denetleyicisi Bu hataları alıyorum aygıt yöneticisinde yanında ünlem var ve internete bağlanamıyorum
  13. A

Ağ bağdaştırıcısı driver yükleme

Arkadaşlar format attım ve İnternete bağlanmak için ağ bağdaştırıcısı driveri yok diyor ve anakartım bu P7H55-M LX anakartım bu
  14. A

Ethernet denetleyicisinde ünlem işareti

indirmem gereken bir driver varmı
  15. A

Bu soket sorun yaratırmı

arkadaşlar bu sokete hangi kabloyu taktıysam yandı sizde de
  16. A

Bu uygulama virüslümüdür

Arkadaşlar arkadaşım bana bu siteyi gösterdi ve çok hoşuma gitti bu uygulamanın adıda delta executor ama bunun windons sürümünü indirdiğimde kaspersky tarattığımda virüs çıkıyor kullanıyımmı
  17. A

Çözüldü✓ Psu kablosu yandı böyle kullanılır mı?

Arkadaşlar psu kablosunu kasadan çıkardım böyle olmuş bunu monitör e taksam çalışırmı kablonun ucundan yanık kokusu geliyo ı 1743246325 Daha önce böyle kullanıyomuşum ve yanık plastik kokusu geliyo
  18. A

Valorant kaç gb yer kaplar

Valorant bilgisayar da kaç gb yer kaplar
  19. A

P7H55-MLX anakart a ekran kartı ve psu önerisi

Arkadaşlar işlemcim i7 860 psu da 300 watt şuan gt 730 kullanıyorum bu sisteme psu ne kadarlık psu ve ekran kartı lazım bütçe 1500 tl ikinci el alaçağım 1737448813 Kasa crea boyutuna göre söylerseniz sevinirim
  20. A

Dualshock4 bilgisayar da çalışmıyor

Dualshock 4 yani ps4 kolu nu bilgisayara kablolu şekilde bağlıyorum aygıt yöneticisinde gözüküyor ama çalışmıyor
Geri