Arama sonuçları: *

• Users: ato1954
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

9.sınıf matematik için youtube kanalı tavsiyesi

Arkadaşlar 9. sınıf matematik için temeli olmayanlar için anlatan youtube kanalı önerir misiniz?
  2. A

Euro’ya yatırım yapmak doğru mu?

Arkadaşlar yatırım olarak Euro seçsem, ileride pişman olur muyum iyi bir seçenek olur mu?
  3. A

15 yaşında kaç kilo dumbell fly yapmalıyım?

Arkadaşlar 15 yaşındayım 84 kiloyum ve 1.85 boyum, fitnessa başladım sizce kaç kg dumbell fly kaldırmalıyım? Biraz yağlıyım
  4. A

Babaya doğum günü hediyesi önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda babamın doğum günü var, hediye almak istiyorum ne önerirsiniz? Kendisi 46 yaşında ne alacağım kararsız kaldım
  5. A

Bilgisayarım call of duty black ops 3 kaldırır mı?

Intel UHD Graphics 620 İ5 işlemci 8 gb ram Sizce bu sistem call of duty black ops 3 kaldırır mı?
  6. A

80 TL trendyol ne yapılır?

Arkadaşlar trendyolda 80 liram var, harcamak istiyorum ne yapabilirim sizce?
  7. A

Fifa 17 hala alınır mı?

Fifa 17 75 tl şu anda, originden hesap buldum Normalde oyun eski gibi duruyor ama eski fifa oyunları oynamayı seviyorum Sizce hala alınır mı? Alınmaz ise spor türünde hangi oyunları önerirsiniz?
  8. A

İPhone 6s Plus tamir edilebilir mi?

Arkadaşlar kırık İPhone 6s plus var, telefon hiç açılmıyor ekranı kırık, telefoncuya vermeden kendi imkanlarım ile tamir edebilir miyim? Edebiliyorsam nasıl edeceğim yardımcı olur musunuz?
  9. A

Tonguç plus alınır mı?

Arkadaşlar Tonguç plus 9.sınıf seti 1500 tl sizce alınır mı?
Geri