Arama sonuçları: *

• Users: ALLESKAR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Ehliyet sınavı sonrası yaşanacaklar

Arkadaşlar selam . Yarın ehliyet için direksiyon sınavım var , diyelim geçtim ( umarım geçerim ) birkaç arkadaşım dediki yeni yıla girmeden nüfusa randevu al o zamana kadar sisteme düşer zamdan etkilenmeden alırsın ehliyeti dediler doğrumu . 28 Aralık direksiyon sınavı , 30 Aralık ilçe nufusa...
  2. A

Bozuk Psu nasıl anlaşılır

Arkadaşlar merhaba 2023 Şubat ayında , Bir hazır sistem aldım . Uzun süre sorunsuz kullandım ama son 2 aydır bilgisayarı kapattığım zaman açılmıyordu içini temizleyince kabloları söküp takınca tekrar çalışıyordu ama son 1 haftadır ne denediysem olmadı . Psu yu açınca anakartta ekran kartı...
  3. A

Xbox uygulamasına giriş yapılmıyor

Arkadaşlar merhaba. Dün bilgisayarıma format atma işlemi yaptım. Uygulamalarıma şifreleri giricekken Xbox hata kodu veriyor internetten çözüm bulamadım var mı çözüm öneriniz? Hata kodu 0x80070057.
  4. A

Xbox uygulamasına giriş yapamıyorum

Arkadaşlar merhaba dün bilgisayarıma format atma işlemi yaptım . Uygulamalarıma şifreleri giricekken xbox hata kodu veriyor internetten çözüm bulamadım varmı çözüm öneriniz Fotoğrafı : https://hizliresim.com/elbtvir Hata kodu 0x80070057
Geri