Arama sonuçları: *

• Users: Laviss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Hyperx Pulsefire fps pro vs ATK Blazing Sky X1 Hangisini almalıyım

butçem 2000 tl pulsefire fps pro mousemi 3 yila yakindir kullaniyorum 4 aydır da kablosuna sorun vardi dondururken git gel yapiyodu dun aksam cs oynarken bidaha gelmemek uzere beni terk etti aramiz iyiydi kendisinden memnundum kullanimi tarzi bana uygundu ama yeni seyler kullanmak deneyimlemekte...
  2. L

Açık öğretim için hemba kuran öğreniyorum videolarını nasıl hızlı bitirebilirim

Okulda ders işlenmediği için açığa geçmek istiyorum bana da halk eğitimden kuran ogreniyorum videolarını izleyerek geçebileceğim söylendi 30 saatlik bir playlistleri var hızlıca bitirmek için ne yapabilirim?
  3. L

ekran kendisini kapatıp açıyor

bilgisayarı açtığımda kilit ekranında ekran gitmiyor ama şifreyi girdikten biraz sonra görseldeki performans yer paylaşımı açıldığı anda ekran kendisini kapatıp açmaya başlıyo ve uzun sure beklememe ragmen aynı seyi tekrarlıyor sistem özellikeri; asus dual 4060 oc r5 5500 16gb 3200mhz
  4. L

Çözüldü✓ 20.000TL ye kadar sistem önerisi

20k bütçe ile bu bilgisayarı almayı planlıyorum yorumunuz nedir? https://www.itopya.com/vokplayeramdryzen55600asusradeonrx6600dualv28gb16gbddr4480gbnvmem2ssdgamingbilg_h25707?goster=1&fbclid=PAAab4AQw_UOymlgxR7xmg7FL4CezaSYCB-r6Fh3--dIh3MhG9SQOJmZmb-TE
Geri