Arama sonuçları: *

1. asosyalveistenmeyen

PES 2013 İçin Yamalar çakışır mı?

Arkadaşlar Pes 2013 oynayacağım ama eski takımlar ile oynamak istemiyorum o yüzden SPOR TOTO SÜPER LİG ve 2024 Transfer Yaması kuracağım. İkisini birlikte kurunca sorun olurmu bir türkçe spikerde kuracağım.
  2. asosyalveistenmeyen

GTA San Andreas XBOX 360 koluyla nasıl oynanır?

Xbox 360 koluyla nasıl oynayacağım ayrıca ayarlarda joypad olarak seçme yeri gözükmüyor Edit: ginput sa modunu yükleyerek çözdüm
  3. asosyalveistenmeyen

Her oyuncunun oynaması gereken oyunlar

1-Red Dead Redemption 2 Hikayesi ve açık dünyasıyla büyüleyen grafikleri tadından yenmez. 2-GTA V RDR 2 ile aynı yapımcıların yaptığı bu oyunu çoğunuz biliyorsunuzdur Açık dünyasında yapabileceğiniz şeyler bitmiyor. 3-The Last Of Us Hikayesiyle ağlatan grafikleriyle oynatan kontrolleri zor...
  4. asosyalveistenmeyen

Kovboy temalı oyun önerebilir misiniz?

RDR 2 yi oynadım bitirdim RDR 1'in emulatorü baya sıkıntılı
  5. asosyalveistenmeyen

Max 30 bin liraya oyun konsolu önerirmisininiz?

Evet sorudada yazdığı gibi 30 k bütçem var
  6. asosyalveistenmeyen

Ailemi nasıl PS5 Almaya ikna ederim?

Evet istiyorum ama söylemeye korkuyorum 17 yaşındayım Fen lisesinde okuyorum derslerim gayet iyi geçen yaz garsonluk yaparak 14 bin TL biriktirmiştim kalanını ailemin tamamlamasını istiyorum 4000-5000 lira civarı bir para ödemeleri gerekecek sizce nasıl ikna ederim?
  7. asosyalveistenmeyen

Eski Zamanların masumluğu

Küçükken 2005-2010 lu yıllarda google a masumca gta san andreas indir yazarken hatırlıyorum kendimi o zamanlar virüs yemiştim 11 yaşındaydım babam çok fena dövmüştü Yaşayanlar sağ baştan say: 1
  8. asosyalveistenmeyen

Fitgirl repack güvenilir mi?

Bu Siteye güvenilir demiyorlar nasıl değil! 11 yaşından beri kullanıyorum 2014 den beri bir adet virüs yemedim. Ah o Rus ablam helal olsun. Korsanların milli marşı: aşırı güvenilir cevap yazmanıza gerek yok sadece yeni başlayanlar için yazıyorum.
  9. asosyalveistenmeyen

Gülmek isteyenler gelsin

https://dosya.co/2towhpx59mih/Torrent_GTA5_Qoob_Repack.rar.html arkadaşlar böyle bir link gördüm kahkahadan yanlışlıkla internet yerine bilgisayarın fişini çektim 103 kb GTA 5 yapmışlar adamlar helal olsun ne diyelim sakın indirmeyin btw
Geri