Arama sonuçları: *

• Users: Mchttmr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Sizce hangi korku oyununu alayım

https://store.steampowered.com/app/921780/The_Dark_Occult/ Diğeri https://store.steampowered.com/app/1670870/MADiSON/
  2. M

Türkçe yamasını nerden bulabilirim detaylı

RDR2 için türkçe yama varmıdır saglam
  3. M

Arkadaslar bu nedir tam olarak

Steam purchase diye bişey hesabımdan 2 kere para çekti haberim olmadan bunu nasıl yapıyor buna nasıl engel olabilirim
  4. M

Bu özelliği açmalımıyım?

Monitörde bulunan Adaptive-sync özelliğini açmalı mıyım? Monitör özellikleri 1ms 180hz Ekran kartım 4060
  5. M

Kendi kendine ne için artıyor

R5 5600 İşlemcim tüm uygulamalar kapalıyken sürekli kullanımı değişiyor yüzde 30 yüzde 40 bu civarlara geliyor düşüyor sıcaklığıda etkiliyor bu ne için oluyor böyle (bide evde çatı katı olduğu için aşırı sıcak)
  6. M

Sıcak çalışan işlemci

Şu sıralar benim gibi işlemcisi sıcak çalışan varmı arkadaşlar 45-55 derecelerde geziyor boşta yani bizim evimizde yazları acayip sıcak oluyor ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba ?
  7. M

Bir sıkıntı varmıdır?

Arkadaşlar msı centerde ve görev yöneticisinde niye farklı gösteriyor cpu sıcaklığını ama doğru olan görev yöneticisi cünkü msı center takılı kaldı böyle bı sıkıntı mı var
  8. M

Ram ayarlama yapma??

3200mhz destekli ramlarım var anakartta xmp açamıyorum nerde olduğunu bilmiyorum anakartım msı b550m pro vhd wifi videolara falan baktım ama hic bulamadım manuel ayarlama yapıncada ekran gidiyor açılmıyor 2933 de sabit varmıdır bunun çözümü
  9. M

Kasanın ön panel çıkartma

Arkadaşlar elimde DarkFlash pollux mesh kasa var ön panelini açmaya çalışıyorum ama herhangi bir vida falan yok çekincede elimde kalmasından korkuyorum var mı bileniniz?
  10. M

Virüs amaçlı programlar

Arkadaşlar güvenilir antivirüs programları varmıdır önlem amaçlı
  11. M

Yardım Bios güncelleme sorunum

biosu güncellemeye çalıştım flashı taktım ama güncelleme yerinde gözükmedi onun sorunu ne olabilir biliyormusunuz?? MSI B550m pro vhd wifi
  12. M

Çözüldü✓ Nasıl bağlanabilirim?

Arkadaşlar yeni sistemim var anakartta wifi özelliği var ama bağlanmıyor bi ayarını falan mı açmam lazım ne yapmam lazım internette uzakta kablo çekemem yardım edin MSI B550m pro vhd wifi anakartım Eğer wireless kullansam sorun gider mi?
  13. M

İnternete nasıl bağlanırım??

Arkadaşlar yeni sistemim var anakartta wifi özelliği var ama bağlanmıyor bi ayarını falan mı açmam lazım ne yapmam lazım internette uzakta kablo çekemem yardım edin MSI B550m pro vhd wifi anakartım
  14. M

Acil yardım lazımm??

Yeni sistem aldım yanlışlıkla ram frekanslarını yükseğe aldım bilgisayar geri biosada girmiyor klavye çalışmıyor bide hdmı uyarısı verip duruyor ne yapmam lazım
  15. M

Yardım Niye bağlanmıyor????

Arkadaşlar yeni sistemim var anakartta wifi özelliği var ama bağlanmıyor bi ayarını falan mı açmam lazım ne yapmam lazım internette uzakta kablo çekemem yardım edin MSI B550m pro vhd wifi anakartım
  16. M

Yardım Hangi sürücüleri yüklemeliyim?

MSI B550M PRO-VDH WIFI Sistemim geldi arkadaşlar elimde bu anakarttan var driverlerını sitesinden yüklüyorum ama sadece LAN olan kısmı hangilerini indireceğimi anlamadım intel wifi ve bluetooth var bide amd wifi ve bluetooth ikilisi var işlemcimde amd r55600 amd olanlarını mı indireceğim??
  17. M

Sıralama fark yaratır mı?

Arkadaşlar gamegarajdan sistem sipariş ettim yarın elime gelecektir yüksek ihtimal. Öncelikle windows kurup sonra bios güncelleme yapsam herhangi bir sorun olur mu? Çünkü çoğu kişi önce bios güncelle sonra windows kur diyor ben dediğim gibi yapsam sıkıntı yaşarmıyım?
  18. M

Windows yüklenir mi??

Yakın zamanda sistem alacağım içine windows kurmam gerekecek internet kafeden yüklesem ıso dosyasını sıkıntı olur mu?
  19. M

Çözüldü✓ Hangi anakartı alayım?

GIGABYTE B550M DS3H 4733MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart MSI B550M PRO-VDH WIFI 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart
  20. M

2si arasında kaldım?

Arkadaşlar atacağım 2 sistem arasında kaldım bana hangisi tercih edeyim onu söyleyin. Farklı sitelerde şöyle ucuz bulursun böyle ucuza daha iyisi var onu al diyip sistem atmayın. Sadece 2sinden birisi...
Geri