Arama sonuçları: *

• Users: Lynxen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lynxen

40-55k arası sağlam laptop önerisi

laptop arıyorum fıyat aralığım 40-55k arası, fazla olmazssa ıyı olur hem günlük kullanım hemde oyun için, önerileriniz bekliyorum
  2. Lynxen

Aorus Waterforce XII 360 sıvı soğutma lcd ekranı çalışmıyor

Onceden çalışıyodu sonra zaman zaman geç açılmaya başladı yanı pc açıyodum 30-45dk sonra kendı açılıyodu, son 3-4 gündü ldc ekran açılmıyo neden olabır kablolarını çıkarıp tekrar taktım ama değişmedi GCC yüklü.
  3. Lynxen

Klavye, mouse, mouse pad alacağım bunlar iyi mi?

İlk defa klavye, mouse ve mousepad alacağım almışken adam gibi bişey olsun 4-5 yıl götürücek bişey olsun diye düşündüm şuan eşyalara kara verdim ama sizde sormak istedim sizce iyi mi?? Bıde Hybrid mi yoksa speed mi pad iyi.
  4. Lynxen

Ekran kartı Fanı dönmüyor sarı ışık yanıyor

PC temizledim ekran kartını çıkardım sonra yerine taktım PC açtım 1-2 tur Cs2 oynadım ve sonra kapattım, 1-2 saat sonra tekrar açmak istedim ama açılmadı bütün fanlar dönüyor ekran kartının fanları dönmüyor ve karın RGB sı sarı yanıp sönüyor ne yapmalıyım.Ekran kartı 5070ti
  5. Lynxen

Ekran gidiyor Fanlar %100 çalışıyor

Sorun şöyle, Oyun açıkken veya pc boştayken bi yere gidiyorum geldiğimde ekran kapalı fanlar %100 çalışmış şekılde oluyor ve mouse yı kıpırdatmama rağmen ekran gelmiyor mecburen kasadan kapatmak zorunda kalıyorum bu sorun nedir belkide uyku modunada geçmiyordur? Not: sitem yeni yaklaşık 4 ay...
  6. Lynxen

Ethernet kablo önerisi

Türknet gigafiber e geçtim ethernet kablo almam lazım hangi marka-ürün önerirsiniz. cat 6, cat 6E, cat 7 hangisi iyidir
  7. Lynxen

Yeni sistemde oyun donma sorunu

Sistemi yeni topladım yaklaşık 2 ay olucak, oyun oynarken bi anda takılıyor ve masüstüne bile giremiyorum o derece, pc yeniden başlatmam gerekiyor. Gta5 te oluyor ve Call of duty modern warfare 2019 da oluyor bu sorun. diğer oyunlardada ara ara ufak droplar oluyor bu sorunu nasıl çözerim...
  8. Lynxen

Dell G2724D ölü pixel mi

20 nisanda Gaminggentr.com dan Dell G2724D monitör aldım. Cs oynarken kararma farkettim ve beyaz ve yeşil ekrandan baktığımda boyle pixel vardı. Darbe almadı, bu ölü pixel mi değişim yaparlarmı? Siyah ekranla baktığımda beyazlama yok.
  9. Lynxen

Coler master td500 v2 güç düğmesi çalışmıyor

Yeni kasa topladım her şey doğru ama kasadan güç tuşuna basınca sistem başlamıyor. Anakart üzerinden power tuşuna bastıgımda kasanın RGB ledleri yanıyor. Güç düğmesi neden çalışmaz?
  10. Lynxen

Gigabyte AORUS Waterforce X II 360 ICE alınır mı?

Bu soğutma alınır mı? sağlam bı soğutucumu geleceğe donükmü? şuan indirime girmiş. https://www.crtgamestore.com/gigabyte-aorus-waterforce-x-ii-360-ice-argb-lcd-intel-amd-uyumlu-siyah-sivi-sogutucu
  11. Lynxen

2tb yüksek hızlara sahip m2 SSD önerisi

2tb M2 SSD arıyorum bütçe 6500 100-200 TL aşarım sorun yok, yüksek okuma ve yazma değerlerine sahip M2 SSD arıyorum. Genellikle oyun oynayacağım
  12. Lynxen

Lian li galahad ii trinity performance ile trinity Aio hangisini almalıyım

İki model var kafamda şuan performans modeli kargoda geliyor , Aio modelide hoşuma gitti sizce iade etmelimiyim? Performasları fln nasıl?
  13. Lynxen

7800x3d tray artık böylemi

7800x3d tray işlemci aldım ve üst tarafta pinlerin olmadiğini gördüm ve birakç kisidede boyle artık yeni işlemcilerde o pinler yokmu?
  14. Lynxen

360mm beyaz sıvı soğutma önerisi

Beyaz sıvı soğutma önerisi bütçe Max 5500. İnce hesapta bu var alınır mı?? https://www.incehesap.com/lian-li-galahad-ii-trinity-performance-360mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-70073/?srsltid=AfmBOoplowVJFZfJRr2kS9EPSFMaxsrmyjyBwEewwCtI3AEj8S2r6rH9
  15. Lynxen

850w tam modüler PSU önerisi

850w tam modüler PSU önerisi Max 5.5k
  16. Lynxen

5070ti hangi marka alınmalı

5070ti alacağim ama marka karar veremedim siz hangi marka modeli önrirsiniz. Benim kafamda Palit gamerock var. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-5070-ti-gamerock-ne7507t019t2-gb2030g-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,903268138.html
  17. Lynxen

5080 9700x bu sistem alınır mı?

Bu sistem alınır mı?? Daha uygun fiyatlı 5080 li sistem varmı? https://www.gaming.gen.tr/urun/662723/mirana-5080-amd-ryzen-7-9700x-tray-galax-geforce-rtx-5080-1-click-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  18. Lynxen

Palit 4070ti süper game rock tekrar stoğa girermi?

Bu ekran kartı tekrar stoklara girermi?
  19. Lynxen

2025 te GTA 5 alınır mı??

Gta 5 Steam da indirimde sizce almalı mıyım yoksa GTA 6 yımı beklemeliyim
  20. Lynxen

Hangi oyunu almalıyım

Şuan indirimde GTA 5 ve RDR2 aynı fiyat ve ben 2 sinide hiç oynamadım sizce hangisi almalıyım.
Geri