Arama sonuçları: *

1. I

Steam 100 doları nakite nasıl çeviririm en düşük komisyonla

100 doları en düşük komisyonla hesabıma çekmek istiyorum
  2. I

ASUS ROG AİMPOİNT 3 WİRELLES SKATEZ NEREDEN ALABİLİRİM?

asus rog 3 aimpoint wirelles skatez yenilemem lazım
  3. I

SİSTEMİM KASIYOR SEBEBİ NEDİR?

7700XT R5 7600 İşlemcim 32GB Kingston beast ram 5600 mhz A620MH Gigabyte anakart var herkes muhteşem sistem vs diyor ama benim oyun sürekli mikro takılmalar yaşıyor fps düzgün vermiyor biryerde sorun var her testi yaptım anlayamadım mesela örnek the last of us giriyom 90 100 80 fps ler ultra...
  4. I

6000TL OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

6000tl oyuncu koltuğu istiyorum ama fp olmasını istiyorum kaliteli vs olursa iyi olur bütçe durumaw göre artabilri ama artmazsa iyi olur
  5. I

EKRAN KARTI BRAKET YAMUKLUĞU

arkadaşlar ekran kartı braketim 7 ay içinde yamuldu zaten bunun 3 ayı falan destekleyici kullandım fotoğraflarda net gözükmektedir takıldığında vida hizasına gelmemektedir ne yapmalıyım
  6. I

Mousemde boşluk hissiyatı THH ye başvurdum ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar üst segment asus rog gladius 3 aimpoint mousem var ve tıklama boşluk hissiyatı yapmaktadır videosu burdadır buralardan belli oluyor gaming genden aldım penta teknoloji servisine gönderdim sorun normal dedi sağlam kullanıcı hatası yok herhangi bir kusur yok denildi ama sorun...
  7. I

THH SÜRECİNE KATKI SAĞLAR MISINIZ?(ASUS)

merhaba arkadaşlar size olayı baştan anlatıyorum asus rog aimpoint 3 wirelles mouse aldım 1.5 yıl önce sonra baktım 3 4 aydır sağ ve sol tıklama tuşunda çok fazla mekanik boşluk vardı yani mouseyi salla sağ sol tıklama tuşlarından çok ses geliyor ve genelde lol oynarım sağ tıklarken farklı bir...
  8. I

EKRAN KARTI VİDALARI KASADAKİ VİDAYLA HİZALI DEĞİL

beyler itopyadan 6 ay önce kasa aldım hazır sistem ve 7700xt var geçen temizlik için çıkardım takarken VİDAYLA hizalı değildi hafif zorlayarak vida hizasına getirip vidaladım ama chatgpt de araştırdım ben oyundna 10 dk sonra falan dalagalanma yaşıyordum bide oyunu alt tab atarken ekran gidip...
  9. I

SİGORTA YAPARSAM BURSUM KESİLİR Mİ?

geri ödemesiz bursum var 10 15 günlük sigorta yaptırmam gerekiyor çalıştığım yerden kaynaklı bursum kesilir mi.
  10. I

EHLİYET SINAVINI NASIL GEÇERİM(TEORİ)?

Merhabalar hiç derslere girmedim ehliyet sınavını nasıl geçerim ana konuları nasıl öğrenirim bir taktiğinizi alırım
  11. I

2 YIL MALİYE MEZUNU MALİ MÜŞAVİR OLABİLİR Mİ?

merhaba arkadaşlar 2 yıl maliye mezunuyum diplomam var 4 yıllığa DGS AÖF geçtim ama diplomam var şimdi ben mali müşavirlik için SGS girip staja başlayıp 3 yıl doldurup mali müşavir olabilir miyim chat gpt olursun diyor bi olamazsın diyor internette olamazsın olursun diyende çok ne yapacağımı...
  12. I

AÖF DERSLERİ NASIL GEÇERİM?

Merhabalar aöf maliye 3. sınıf öğrencisiyim sınavları geçmem için hangi konulara çalışmam lazım hepsine değil de geçcek kadar çalışsam yeter ganom 3.5 ilk sınavlar kötü geçti hem işte çalıştığım için hem de derse çalışmak zor geliyor o yüzden 45 üstü alsam yeter nelere bakmalıyım
  13. I

2500TL GAMEPAD ÖNERİSİ

arkadaşlar 8bitdo ultimate 2c aldım beğenmedim iade edip gamesirnova 2 elite almalı mıyım fifa god of war spiderman the last of us gibi oyunlar oynuyorum
  14. I

GAMEPAD ALDIM TESTLER YAPTIM İYİ Mİ?

Gamepad ultimate 2c testlşer iyi mi
  15. I

2000TL GAMEPAD ÖNERİSİ

2000TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum bide xbox kol tarzı gamepadler fifa vs oynarken rahatsızlık yaratır mı
  16. I

AYGIT YÖNETİCİSİ SORU İŞARETİ VAR BU NE DEMEK?

Aygıt yöneticisinde soru işareti var sebebi nedir?
  17. I

ANAKART BİOS HANGİSİNİ GÜNCELLEMELİYİM?

gigabyte a620mh rev1.2 hangisini güncellemliyim f36 mı f37 mi ikisinin tarihi aynı
  18. I

SAMSUNG G65B OYUN MODU AÇILMIYOR NİYE ?

arkadaşlar oyun modu kapalı gözüküyor ve açılmıyor
  19. I

2000TL BÜTÇE GAMEPAD ÖNERİSİ?

2000TL ye game pad istiyorum fc26 vs tarzı oyunlar oynucam ps5 ile xbox kolu önerir misiniz ikisinede 2k bütçeye göre kaliteli olsun
  20. I

İGPU KAPATMALI MIYIM?

7700XT RYZEN5 7600 sistemim var ortalama ısı değeri boşta 51 55 arası kimisi güç tüketimi azalır vs yazıyor performansa etkisi olur mu kapatmalı mıyım
Geri