Arama sonuçları: *

• Users: mustafagkk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ekran kenarları siyah oldu yardım

beyler ben oyun oynarken laptop ekranımın çözünürlüğünü değiştiriyodum ama dün bi anda ekran kenarları siyah kaldı intel desteklemediği için böyle kaldım yardım ederseniz sevinirim
  2. M

Çözüldü✓ 4:3 bilgisi olanlar yardım lazım

arkadaşlar cs2 vs valorant gibi oyunlarda çözünürlüğü 4:3'e çektiğimde oyunu alta alıyor yardımcı olabilirmisiniz
  3. M

Çözüldü✓ arkadaslar yardım lazım

dostlar pcde oyun aciyorum donup oyundan atiyo ama crash yemiyo pc yeni ve guzel yardim edebilirmisiniz
  4. M

Çözüldü✓ oyun bilgisi olanlar yardım lazım

arkadaslar ben bir fps oyuncusu olarak yeni bir laptop aldım ama oyunlarda (cs2-valorant) 4:3 ekran ayarı yapınca oyun alta alınıyo ve girilmiyo bi bilginiz varsa yardım ederseniz cok sevinirim
  5. M

Çözüldü✓ arkadaşlar acil yardım lazım

dostlar bende hp victus 16 var ve güvenli önyüklemeyi acamıyorum delete basılı tutun ayarlara girer diyorlar basıyorum olmuyor yardım ederseniz sevinirim
  6. M

Çözüldü✓ arkadaşlar acil yardım lazım

yeni laptop aldım kod istiyor ne yapmam lazim
  7. M

Çözüldü✓ Bu Paraya HP Victus 16 RTX 4050 Alınır mı?

arkadaslar ben bu laptopu almayı düsünüyorum bana gore guzel gibi geldi ama bir de size sormak istedim sizce bu güzel bir laptopmu
  8. M

Çözüldü✓ oyuncular icin ortalama bir laptop

arkadaslar ben bir laptop istiyorum oyuncu laptopu olmali rdr 2 de ultra ayarlarda akıcı bir sekilde oynansin ama cok buyuk bir fiyat olmasin ortalama 30k
  9. M

Çözüldü✓ darboğaz hakkında yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar darboğazın anlamını bilgisayarlar hakkında bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ben r5 5600 rtx 4060ti almayi dusunuyorum bu islemci bana darbogaz yaparmi yaparsa anlami nedir ne olur anlatirsaniz sevinirim
  10. M

Çözüldü✓ 25k civari sistem lazim

beyler oncelikle selam ben bi 25k civari bi butce ile hazir sistem almak istiyorum rdr2 de ultra rahat oynatacak ve sorun yapmayacak 2-3 yil rahat gidecek bi sistem lazim yardimci olurmusunuz
Geri