beyler ben oyun oynarken laptop ekranımın çözünürlüğünü değiştiriyodum ama dün bi anda ekran kenarları siyah kaldı intel desteklemediği için böyle kaldım yardım ederseniz sevinirim
arkadaslar ben bir fps oyuncusu olarak yeni bir laptop aldım ama oyunlarda (cs2-valorant) 4:3 ekran ayarı yapınca oyun alta alınıyo ve girilmiyo bi bilginiz varsa yardım ederseniz cok sevinirim
dostlar bende hp victus 16 var ve güvenli önyüklemeyi acamıyorum delete basılı tutun ayarlara girer diyorlar basıyorum olmuyor yardım ederseniz sevinirim
arkadaslar ben bir laptop istiyorum oyuncu laptopu olmali rdr 2 de ultra ayarlarda akıcı bir sekilde oynansin ama cok buyuk bir fiyat olmasin ortalama 30k
arkadaşlar darboğazın anlamını bilgisayarlar hakkında bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ben r5 5600 rtx 4060ti almayi dusunuyorum bu islemci bana darbogaz yaparmi yaparsa anlami nedir ne olur anlatirsaniz sevinirim
beyler oncelikle selam ben bi 25k civari bi butce ile hazir sistem almak istiyorum rdr2 de ultra rahat oynatacak ve sorun yapmayacak 2-3 yil rahat gidecek bi sistem lazim yardimci olurmusunuz