Arama sonuçları: *

• Users: Scobrant
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Siparişim gözükmüyor

Arkadaşlar Vatan telefondan siparişi kullanarak bir sipariş verdim ellerinde ekran kartı ve kasanın olmadığını en az 1.5 Hafta süreceğini söylediler bende tamam dedim maili Onaylıyorum diyerek cevap verdim ama sitede siparişim gözükmüyor 1.5 Hafta gecikeceği için mi yoksa farklı bir şey midir?
  2. S

Yardım Vatan Stok Ekside gösteriyor?

Arkadaşlar hazır sistem alacaktım bugün parayı karta koyabildim şimdide stoklara yetişemedim ekran kartı MSI GeForce RTX 4060 8GB ama siparişi tamamla dediğimde stok -28 olarak gösteriyor 1 2 saat önce -27'di bu neden oluyor bilen var mı?
  3. S

İndirmeyi durdurup tekrar başlatınca hızlanıp düşüyor.

Steam ve Epic gibi uygulama haricinde internet sitelerinden indirme yaparken 300 KB/sn gibi bir indirme hızı görüyorum, durdurup tekrar başlatınca bu 4 MB/sn kadar yükselip bir süre sonra tekrar iniyorn nasıl düzeltebilirim?
  4. S

Çözüldü✓ 144 Hz 2k monitör önerisi

R5 5600 ve 4060 8 GB bir sistemim var monitör arıyorum. Babamda 1k alma en az 2k al boşuna mı aldın bu bilgisayarı dedi yardım edebilir misiniz?
  5. S

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayar Sipariş onaylandı

Vatan bilgisayardan birkaç gün önce bir hazır sistem aldım, siparişimi onayladılar ama hala onaylandı olarak gözüküyor tahmini ne kadar sürer bu?
  6. S

I5 12400F RTX 4060 TI 22.999 TL alınır mı?

Bu linkteki 22.999 TL'lik olan RTX 4060 Ti i5 12400F H610-M R kasa alınır mı arkadaşlar? Eğer hayır ise 23.176 TL'ye AMD R5 5600 - RTX 4060 8G OC - B450M Pro Max II almayı düşünüyorum.
  7. S

CS2 alt+tab atınca fps artıyor?

Arkadaşlar merhaba garip bir şey ile karşılaştım cs2 oynuyorum mesela arkada reddit'de bir şey okuyum birkaç dakika sonra alt+tab atınca cs2 60 fps oluyor ve bi zaman sonra tekrardan 20lere düşüyor bunun sebebi nedir veya 20ye düşmesini nasıl önlerim? Bilgisayarım MacBook 2019 16 inç İşletim...
  8. S

Kulaklık ses titremesi

Kulaklığım Philips 3175BK herhangi bir uygulamada iken alt+tab atınca ses 5-10 saniyeliğine titriyor. Driverlarını bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Geri