Arama sonuçları: *

1. S

Vodafone fiberden Turknet vdsl gecilir mi?

Selamlar. Şu an vodafone fiber(güya) kullanıyorum. 50 mbps download 15 mbps upload veriyorlar fakat hız testinde asla bu değerleri görmedim. Download maksimum 42 gördüm geneldede 35 falan oluyor. Upload ise 10-12 arası alıyorum genelde. İnternetimle alakalı sorunum yok aslında pingim düşük kopma...
  2. S

5000 TL'ye İkinci El XFX RX 6600 Alınır mı?

Kartın 2024 Temmuz'a kadar garantisi devam ediyormuş fiyatı 5k pazarlıkla 4.5k gibi bir fiyata alabilirim belki diye düşünüyorum. Satıcı pazarlık yapmasa bile 5k iyi bir fiyat gibi geldi bana. Sizce mantıklı mı?
  3. S

İntel Arc Ekran Kartları güncel olarak ne durumda?

İntel Arc A750-770 kullanıcısı arkadaşlar şikayetiniz var mı? Driver güncellemeleri ne durumda? Çoğunluk memnunsa bende almayı düşünüyorum.
  4. S

Asus Prime B550M-K anakart ile Msi Mag A650BN psu sorunsuz çalışır mı ?

Selamlar. Yeni sistem topluyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart : Asus Prime B550M-K (henüz satın almadım başka bir kart önerirseniz ona yönelebilirim fakat 2 m2 slotu ve gen4 olması gerekiyor) İşlemci : Ryzen 5 5600 Ram : Corsair 2x16 3200 mhz rgb pro Ssd : Kingston KC3000 1tb Kasa ...
  5. S

Asus Prime B550M-K anakart rgb desteği

Selamlar. Asus Prime B550M-K almayı düşünüyorum fakat bir kaç e ticaret sitesinin yorumlarında rgb desteklemiyor gibi yorum gördüm. Kendi sitesinden baktım ama anakartlar konusunda pek bilgiye sahip olmadığım için anlayamadım. Kullananlar beni bi aydınlatırsa çok iyi olur...
Geri