Arama sonuçları: *

1. Coğrafi Terim

Mousepad Önerisi 45x45 Tarzı

Bütçe 500 siyah olsun deseni olacaksa da koyu teması olsun.
  2. Coğrafi Terim

W10 ve W11 Hızları Arasındaki Ciddi Fark...

Bir süre önce W10'dan 11'e geçtim güvenlik güncellemeleri bittiği için ama geçmez olaydım asla akıcı gelmiyor bu sorunu sizde yaşıyor musunuz? (16GB ram ve R5 3600 ile) W10'a geri dönmek mantıklı olur mu?
  3. Coğrafi Terim

1500tl Kulaklık Önerisi Pc İçin

1500TL kulaklık önerisi PC için(siyah olsun)
  4. Coğrafi Terim

70x30 veya 90x40 Mousepad Önerisi Bütçe 800tl

70x30 veya 90x40 mousepad önerisi bütçe 800tl
  5. Coğrafi Terim

Kulaklık önerisi bütçe 3000tl

GamePower MEİ RGB kullanıyorum çok uzun süredir donanım arşivi videosundan görüp almıştım. Yenileme zamanı geldi önerileriniz nelerdir?
  6. Coğrafi Terim

Yükseltmeye değer mi?

RX 570 8GB erkan kartına sahibim işlemcim R5 3600. RTX 2060'a yükseltmek istiyorum sizce ekran kartımı satıp bu karta yükseltmeli miyim? 3 civarına satıp 6.5'a 2060 almak gibi yükseltmeme değer mi? Başka önerileriniz var mı?
  7. Coğrafi Terim

R5 3600 için kule tipi soğutucu önerisi

Stock soğutucu ile kullanıyorum fakat yetersiz kalıyor rgbsiz bir hava soğutma arıyorum rgb olacaksa bile yazılımdan kapatılabilsin. Bütçe 1.5 altı
  8. Coğrafi Terim

Çözüldü✓ Ekran kartım ne kadar eder?

Sapphire RX 570 8GB ekran kartına sahibim kutusu var içi hiç açılmadı satmak istiyorum kaça satmalıyım?
  9. Coğrafi Terim

500GB HDD önerisi sadece oyun depolamak için

neden ssd değil diye sormayın sadece 500gb hdd önerisi istiyorum
  10. Coğrafi Terim

İşlemci soğutucumu değiştirmeli mimiy

Bilgisayarımda bu soğutucu takılı2 fanlı olmasına rağmen bazençok yüksek derecelere çıkıyor ve kasam rgbsiz birkasa içede hoş durmuyor sizce 2. attığım fana geçmelimiymhttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ag300-fiyati,825061470.html
  11. Coğrafi Terim

HDD önerisi 1TB f/p olsun

fp ürünü ve bilindik marka olması önemli.
  12. Coğrafi Terim

Max 1500 tl kasa önerisi

1500 geçmesin rengarenk olmasın bu kadar.
  13. Coğrafi Terim

Güç kaynağı önerisi R5 3600+RX570 8GB (Güç tüketimi hakkında...)

Bu ikiliye kaliteli bir 500w güç kaynağı yeterli olurmu yoksa 600 mü almalıyım? (RX570 8GB ekran kartının tdp si 150w olduğu yazıyor bu değer ulaştığı maksimum değermi yoksa ortala bir değermi aynı şekilde işemcinin tdp si 95w aynı sorular bunun içinde geçerli)
  14. Coğrafi Terim

Güç Kaynağı Önerisi R5 3600+ RX570 8GB

RX 570 8GB ve R5 3600 işlemcim var RGB siz bir kasa kullanıyorum. Sistemde eski 550w kalitesiz bir psu var. Fiyat olabildiğince makul ve bilindik kaliteli marka olan bir psu arıyorum öneriniz var mı? Sisteme yapacığım max yükseltme ekran kartını işlemcimin desteklediği (yani darboğaz yapmayacak)...
  15. Coğrafi Terim

YARDIM BF1 AÇILMIYOR

oyunu bu güm alıp indirdim oyunu başlattığımda bu çıkıyır
  16. Coğrafi Terim

2023 MODEL COROLLA VS FOCUS VS CİVİC

Hepsi 1.5 mn civarı sizce hangisi tercih edilmeli
  17. Coğrafi Terim

Nasıl Transfer olurum fc24

isteğe bağlı maaşı nasıl yapacağım
  18. Coğrafi Terim

Gelişmiş başlatma seçenekleri açılmıyor YARDIM

w11 bilgisayarım var sıfırlamak için yeniden başlatma seçeneklerine girmeye çalışınca siyah ekranda kalıyor görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim
  19. Coğrafi Terim

PC de fifa oynamak için konsol önerisi

xbox series x in kolu ve ps5 in kolu arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı hangisini almalıyım daha önce ps5 kolu kullandım elime ergonomik geliyor xbox nasıldır
  20. Coğrafi Terim

RDR2 150tl xbox sitesinde

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/red-dead-redemption-2/9n2zdn7nwqkv burda gözüküyo ama xboxın uygulamasında gözükmüyor bi sorun olurmu 1721402525 pc için alacağım ama sadece konsol versiyonu olabilirmi
Geri