Arama sonuçları: *

• Users: veneficus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. veneficus

İnternetten alınan ayakkabı nasıl garantiye gönderilir ?

Ayakkabıyı trendyol üzeyinden Korayspor satıcısından aldım internete korayspor garanti yazıl siteye gönderi numarasını giriyorum ama sonuç bulunamıyor ne yapmam gerek adidasın mağazasına gitsem olur mu bulunduğum şehirde korayspor yok
  2. veneficus

10k Tablet önerir misiniz ?

10k bütçe ile önerebileceğiniz tablet var mı ? Aklımda Samsung Galaxy Tab A11+ var sizce ne almalıyım ? [H3 id=''][/H3]
  3. veneficus

Protein tozu içtikten sonra direkt su mu içmemiz gerek ?

Protein tozu veya creatin kullandıktan sonra sonra gün içinde 3 litre su mu içmeliyiz yoksa gece yatmadan önce creatin içip uyandıktan sonra 3 litre içsek bir şey olur mu ?
  4. veneficus

HPV aşısı olsam e nabız da görünür mü ?

Biliyorsunuz ki 2026 da hpv aşısı ücretsiz olacak bende yaptırmak istiyorum herhangi bir cinsel aktivitem yok ama halka açık tuvaletlerde bile bu hastalığı kapabilirim, bu yüzden hpv aşısı olmak istiyorum ama ailem hpv aşısı olduğumu öğrenirse yanlış anlayıp beni play boy zannedebilir, benim e...
  5. veneficus

Sagopa Kajmer – Üzgün Şarkılar

Sözler tamamen Sagopa’ya ait ama ses yapay zekâ ile oluşturulmuş. Buna rağmen o duygu yine aynı, bazı parçalar resmen içine işliyor. Ben en çok Yükseklik Korkusu parçasını sevdim sizce nasıl olmuş ? .
  6. veneficus

İphone 17 mi iphone 16 mı ?

iPhone 16 256 GB versiyonu 70 k, iPhone 17 256 GB 77 k. Aradaki 7 k’yı ödeyip 17’yi almak mantıklı mı? Telefonumu sık sık yenileyen biri değilim, 17’yi alıp 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum. . Lütfen Android cihaz önermeyin.
  7. veneficus

6k bütçeye monitör önerir misiniz

6k bütçeye IPS monitör önerir misiniz
  8. veneficus

5060ti 8gb vs rx7700xt 12gb

Arkadaşa sistem toplayacağız hangi ekran kartı iyidir ?
  9. veneficus

Maili şifresi unutulmuş instagram hesabını kapatma

İsmimi ve soy ismimi yazınca çocukken açtığım hesap çıkıyor ve bundan rahatsız oluyorum çünkü çok cringe paylaşımlar yapmıştım. İnstagram üzerinden 13 yaş altında olabilir diye şikayet ettim ama kapanacağını sanmıyorum bunun legal yada illegal yolları var mı ? Yapan kişiler dm den yazarsa çok...
  10. veneficus

Saç uzatırken nelere dikkat etmeliyim ?

Kafamın temporal bölgesi (şakak bölgesi) çıkıntılı, o yüzden yanları aldırınca çıkıntı belli oluyor. Bu yüzden uzatmaya karar verdim. Kullandığım ürünler biberiye suyu spreyi ve argan yağı. Her gün soğuk suyla yıkıyorum, haftada bir gün şampuanlıyorum. Berberime “Abi, ben saçımı uzatacağım.”...
  11. veneficus

Kilo almaya çalışırken karın çalışılır mı ?

Kilo almaya çalışıyorum ve karın çalışırsan yağ yakarsın diyorlar kilo almama engel olur mu ? Karın çalışayım mı ?
  12. veneficus

Hesabını Askıya Aldık

Arkadaşlarımın çoğunun hesabı askıya alınıyor. Bir arkadaşım 2 yıldır Instagram kullanamıyor; yeni hesap açtıktan 1-2 saat sonra yine askıya alınıyor. İtiraz ediyoruz ama reddediliyor. Bunun bir çözümü var mı ya da bu işlerle uğraşanlar var mı?
  13. veneficus

Yerli yapay zeka Kumru

Devlet yapay zeka yapmış soruya soruyla cevap veriyor sizde deneyebilirsiniz 🤣
  14. veneficus

Forumda Yazım Kurallarına Dikkat Edelim

Forumda açılan bazı konularda noktalama işaretleri hiç kullanılmıyor. Mesela adam 30 satır yazı yazmış, bir tane bile virgül yok! Yıl olmuş 2025, bari ChatGPT’ye ‘Buradaki yazım yanlışlarını ve noktalama işaretlerini düzelt’ yazıp bu sorunu uğraşmadan çözebilirsiniz. Lütfen bunlara dikkat...
  15. veneficus

16 yaşından sonra futbolcu olunur mu ?

Olayı en baştan anlatayım. LGS senesi, yaşadığım şehirdeki en iyi altyapı takımlarından birinin hocası beni takıma almıştı. Ama LGS’de batırınca babam sanayiye verdi, o yüzden antrenmanlara gidemedim. Sonra 1 yıl sanayide çalıştıktan sonra okulu bıraktığım için çok pişman oldum ve bu yıl 9...
  16. veneficus

LoL inmiyor ''Gerekli bir programı kuramadık'' hatası

2 haftadır indirmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?
  17. veneficus

Bacak gününden sonra ne yapıyorsunuz ?

İki gün önce bacak çalıştım iki gündür düzgün yürüyemiyorum ayakta bile duramıyorum kas gevşetici krem sürsem fayda eder mi ? Yada siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz ? siz sormadan söyleyim ege fitness evde full body programını yapıyorum yeni başladım
  18. veneficus

Ders için tablet önerir misiniz ?

Ders çalışmak ve dizi izlemek için tablet arıyorum huawei mate pad 11.5 ile honor pad 10 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Honorun işlemcisi daha iyi ama yinede sorayım dedim
  19. veneficus

Kulaklık yüksek volt ile şarj edilir mi ?

Cloud 3 w yi 67w adaptör ile şarj ediyorum kulaklığa zarar verir mi ?
  20. veneficus

Mahkemem var okuldan nasıl izin alırım

17 Eylül saat 10 da mahkemeye gitmem lazım o yüzden okula gidemeyeceğim bu tür durumlar için izin alabiliyor muyum ?
Geri