Arama sonuçları: *

1. D

Taksitli laptop almak

Öncelikle iyi akşamlar 4050 ve üstü laptop almak istiyorum max 30 40 arası laptop almak istiyorum öğrenci olduğumdan taksitli alıcam nekadar arasamda peşin fiyatına 9 taksit veya 12 taksit bulamadım kendim çalışarak ödeyeceğimden 9 taksit ve üstü istiyorum bütün forumlara yazdım hiç birinde...
  2. D

Polaroid Go Gen 2 alıcam yardımcı olursanız sevinirm

Polaroid Go Gen 2 alıcam acaba hangi filmi kullanıyor bulamadım 2 el olarak alıcam ucuza buldum alıcağım kişiye hediye gelmiş ve kullanmayı bilmiyor bende bilmiyorum acaba alırken nelere dikkat etmeliyim bi incelemede bulamadım detaylı. yardımcı olursanız sevinirim
  3. D

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

Sabahları yürüyüş yapmakdan sıkıldım ondan dolayı bisiklet almayı düşünüyorum sabah kardiyo amaçlı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-2016-kron-rc-1000-ekstrali-1155729486/detay bu bisikleti buldum sizce alınır mı? 7000 TL'ye kadar bursa içi 2 el...
  4. D

Hangi supplementleri almalıyım

Merhaba şu an sadece creatıne kullanıyorum sitrülin almayı düşünüyorum parasal olarak bir sıkıntım yok şu an kullandığım marka proteın ocn sizce ek olarak başka hangi supplement alabilirim vücuduma olumlu olarak etki edebilecek supplementler arıyorum Bir de acaba kullandıgım ve almak isdedigim...
  5. D

İsdediğim tabloyu bulamıyorum

aradıgım tablolar berserk vinland saga musashi manga tabloları https://www.mudiposter.com/ boyle bı sıte var ama guvenılır degıl dıyorlar https://www.mudiposter.com/urun/berserk-anime-poster-yuksek-kalite-duvar-poster-MPD947F13...
  6. D

F/P ofis oyuncu koltuğu önerisi

Merhaba, daha once oyuncu koltugu kullandım lakın hiç rahat degıldım, boyum 191, kilom 98. Ofıs koltuklarını daha rahat olacagını dusunuyorum lakın cok acayıp bütçem yok, olabıldıgınce F/P bir koltuk onerısı ıstıyorum.
  7. D

Sınava 1 sene kala bölümde kararsızlık

Öncelikle merhaba. Şu an 12 sınıf öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim ve sayısalda temelim sıfır. Sözelde ise çalışmadığım halde geçer not alabiliyorum. Şu an 1 senem kaldı sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Sayısalı hayatımda hiçbir zaman kafa yormadım ve şu anda üniversite sınavı hakkında...
  8. D

Asus ROG Strix B650-A alınır mı?

8x2 DRR5 Kingston Fury Beast RAM Corsair Rm 750 Güç Kaynağı PSU Samsung 1TB 980 Pro Soğutuculu PCIe 4.0 x4 NVMe™ 1.3c 7.000MB-5.000MB/sn M.2 (2280) SSD MZ-V8P1T0CW SSD Ryzen 5 7500f , Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl...
  9. D

Çözüldü✓ Ddr5 anakart önerisi olan varmı

kardesıme hedıye olrk bu sıstemı topladım lakin amd5 ankartlar hakkında bılgım yok onerılerını beklıyorum 8x2 DRR5 Kingston Fury Beast RAM Corsair Rm 750 Güç Kaynağı PSU Samsung 1TB 980 Pro Soğutuculu PCIe 4.0 x4 NVMe™ 1.3c 7.000MB-5.000MB/sn M.2 (2280) SSD MZ-V8P1T0CW SSD Ryzen 5 7500f ...
  10. D

Merhabalar Asus rog ally x alınır mı?

Öncelikle bilgisayarımı satıp Asus rog ally x almayı dusunuyorum cunku suankı bilgisayarımda neredeyse bütün onlıne oyunlardan banlıyım sizce Asus rog ally x almak mantıklımı Asus rog ally hakkında cok bılgım yok ama bildigim kadarıyla bırnevı bılgısayar gıbı kullanan biri Asus rog allyi...
  11. D

Merhablar yeni bi bilgisayar topluyorum parcalar nasıl acb

4133MHz CL19 - XPG Spectrix D50 RGB 16GB (2x8) BEYAZ RAM BELLEK ikinci el Beyaz Asus Rog Strix b550-A ikinci el Dragos North 1x Fan Mid Tower Beyaz Gaming Bilgisayar Kasası sıfır Samsung 1TB 980 Pro Soğutuculu PCIe 4.0 x4 NVMe™ 1.3c 7.000MB-5.000MB/sn M.2 (2280) SSD MZ-V8P1T0CW SSD ikinci...
  12. D

Bilgisayarımı satıcam sizce ne kadar eder?

5600x 3080 zotac 10 gb 1 tb wd blue m2ssd msi b550 a pro fury 8 8 3600 mhz ram dark rider kasa ekran kartı dışında hepsinin kgf si tam ekran kartı max 77 derece furmark testinde
Geri