Öncelikle iyi akşamlar 4050 ve üstü laptop almak istiyorum max 30 40 arası laptop almak istiyorum öğrenci olduğumdan taksitli alıcam nekadar arasamda peşin fiyatına 9 taksit veya 12 taksit bulamadım
kendim çalışarak ödeyeceğimden 9 taksit ve üstü istiyorum bütün forumlara yazdım hiç birinde...
Polaroid Go Gen 2 alıcam acaba hangi filmi kullanıyor bulamadım 2 el olarak alıcam ucuza buldum alıcağım kişiye hediye gelmiş ve kullanmayı bilmiyor bende bilmiyorum acaba alırken nelere dikkat etmeliyim bi incelemede bulamadım detaylı. yardımcı olursanız sevinirim
Sabahları yürüyüş yapmakdan sıkıldım ondan dolayı bisiklet almayı düşünüyorum sabah kardiyo amaçlı
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-2016-kron-rc-1000-ekstrali-1155729486/detay
bu bisikleti buldum sizce alınır mı? 7000 TL'ye kadar bursa içi 2 el...
Merhaba şu an sadece creatıne kullanıyorum sitrülin almayı düşünüyorum parasal olarak bir sıkıntım yok şu an kullandığım marka proteın ocn sizce ek olarak başka hangi supplement alabilirim vücuduma olumlu olarak etki edebilecek supplementler arıyorum
Bir de acaba kullandıgım ve almak isdedigim...
Merhaba, daha once oyuncu koltugu kullandım lakın hiç rahat degıldım, boyum 191, kilom 98.
Ofıs koltuklarını daha rahat olacagını dusunuyorum lakın cok acayıp bütçem yok, olabıldıgınce F/P bir koltuk onerısı ıstıyorum.
Öncelikle merhaba. Şu an 12 sınıf öğrencisiyim ve bilişim bölümündeyim ve sayısalda temelim sıfır. Sözelde ise çalışmadığım halde geçer not alabiliyorum.
Şu an 1 senem kaldı sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Sayısalı hayatımda hiçbir zaman kafa yormadım ve şu anda üniversite sınavı hakkında...
Öncelikle bilgisayarımı satıp Asus rog ally x almayı dusunuyorum cunku suankı bilgisayarımda neredeyse bütün onlıne oyunlardan banlıyım sizce Asus rog ally x almak mantıklımı
Asus rog ally hakkında cok bılgım yok ama bildigim kadarıyla bırnevı bılgısayar gıbı kullanan biri Asus rog allyi...
4133MHz CL19 - XPG Spectrix D50 RGB 16GB (2x8) BEYAZ RAM BELLEK ikinci el
Beyaz Asus Rog Strix b550-A ikinci el
Dragos North 1x Fan Mid Tower Beyaz Gaming Bilgisayar Kasası sıfır
Samsung 1TB 980 Pro Soğutuculu PCIe 4.0 x4 NVMe™ 1.3c 7.000MB-5.000MB/sn M.2 (2280) SSD MZ-V8P1T0CW SSD ikinci...
5600x
3080 zotac 10 gb
1 tb wd blue m2ssd
msi b550 a pro
fury 8 8 3600 mhz ram
dark rider kasa
ekran kartı dışında hepsinin kgf si tam ekran kartı max 77 derece furmark testinde