Arama sonuçları: *

• Users: bell0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

steam profilimde çizim vitrin görünmüyor

arkadaşlar steamı yeni kullanmaya basladım fakat takıldığım yer şu tarayıcıdan steame girdim çizim oluşturdum fotoğraf yükledim konsola kod yazdım onaylanması için bekledim falan ama profilimde sadece son etkinlikler görünüyor çizimim görünmüyor. daha onaylanmadı mı acaba baya bi bekledim...
  2. B

cs2 derece sistemi

selam cs2ye yeni başladım yeni premium aldım. oyunun lobisi hakkında çok bi bilgim yok derece sistemini öğrenmek istiyorum sizden. ben ne kadar kazanırsam kazanayım profilimde hep 10 maç daha kazan yazıyor, seçkin oyun modu kilitli kısımda ki xp dolduktan sonra mı 10 maç kazanmam gerkiyor birde...
  3. B

Çözüldü✓ Kumanda, mic aç/kapa tuşundan kaynaklı cızırtı

arkadaslar selam. Rampage RM-K68 Scorpy kulaklığı kulallaniyorum. mikrofonundan cızırtı gelmeye basladi karsi tarafa. sorunun nerde olduğunu buldum. kumandasında ki mikrofon aç kapa tuşundan kaynaklı cızırtı yapıyomuş. mikrofon sınaması yaparken o tuşa dokunduğumda kulağımda cızırtı patlıyor...
  4. B

cs2 maç geçmişi görünmüyor

arkadaşlar uzun süredir cs2 oynamıyordum rekabetçi maç geçmişleri belki yoktur belki de ben bulamadım seçkin hesap değil normal rekabetçi oynadım sol üstte tv işaretinden bakılıyomus ama orda dereceli maç tekrarları var, steam sitesinden de baktım ama yok. derecesiz maçlara ulaşamıyor muyuz tek...
  5. B

Çözüldü✓ MSİ BİOS CPU FAN HIZI

msi b150m bazooka anakart - i3 6100 işlemci arkadaşlar biraz karışık anlatım bozukluğu olursa kusuruma bakmayın. işlemci soğutucum sys fan1de yükte değilken 30°C de 1300rpm de gayet sessiz çalışıyor (sys fanda ledleri çok az yanıp, cpu fanda baya parlak yanıyor zannediyorum ki hızı arttıkca led...
  6. B

Çözüldü✓ 'Rampage Radiant K11' 'XPG Summoner Mini' sizce hangisi

Selamlar hiç red switch kullanmadım yıllardır membrand kullandım sanırsam ikisi de outdemi switch f/p klavye diyebilir miyiz? k11 daha çok hoşuma gitti xpg için yay sesinden şikayetçi olanlar var, daha önce kullanan deneyimleyen varsa önerilerinizi bekliyorum tşkler...
  7. B

Çözüldü✓ Ram kaç mhz bulamadım

cmd'ye mhz öğrenmek için googledan baktığım kodu yazdım fakat anakartım 2133 mhz desteklediği için 2133 mhz çıktı. Aynı modeli araştırdım kimisi 2400 mhz kimisi 2666 mhz. etiketten de anlayamadım. bilen birisi yardımcı olurmu kaç mhz bu ram. HyperX Fury 4GB cl15 teşekkürler
Geri