Arama sonuçları: *

1. C

3000tl ekran kartı önerisi

Bir Kart almak istiyorum 3000tl bütçe ikinci el Kart önerir misiniz Sistem 3 3100 B450 anakart 8gb rem 4000mhz
  2. C

İkinci el bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar ben ikinci el bir sistem buldum Xeon 3440 , kuletipi soğutucu,Asus anakart,8gbram fiyat 1400 alınır mı? oyunlarda nolur pubg
  3. C

Xeon 3440 acil lütfen

Arkadaşlar ben Xeon işlemci almayı düşünüyorum pubg mobil 60 FPS alırmı yada valorant, CS kaç fps olur günümüzde nasıl 2024 fiyat performans mı
  4. C

İ5 2300 yardım edin arkadaşlar

Arkadaşlar ben i5 2300 almayı düşünüyorum pubg ,valorant,CS2 performans ne olur oynatır mı 6mb önbellek 2.8ghz
  5. C

SSD Değerlerim Düşük

Arkadaşlar ben SSD aldım 550 okuma 500 yazma ama bilgisayar test yaptığım zaman 270 çıkıyo ikiside anakart eski foxcon ondanmı yoksa iade edimmi
  6. C

Overclock Intel yadım

Arkadaşlar bende Intel E7500 var 2.93ghz ekran kartına darboğaz yapıyor yardım sizce kaç chz yapım yük altında 60 derece oyunda 50
  7. C

Windows yükleme hatası

Arkadaşlar ben Windows 8 kullanıyorum Windows 10 yükledim ama Windows 10 logosu geliyor ama Windows 8 ile devam ediyor lütfen yardım edin
  8. C

Windows Güncelleme hatası

Arkadaşlar ben Windows 8 kullanıyorum Windows 10 yükledim şöyle bir sorun aldu Windows 10 simgesi ekrana geliyor ama Windows 8 le giriyor lütfen yardım edin
  9. C

Ram yetmiyor yardım eder misiniz

Arkadaşlar bende DDR2 anakart var ve maksimum 4gb ram destekliyor zaten 4gb ram var ama oyunlarda sürekli olarak darbuaz yaşıyorum Ram den kaynaklı ne yapabilirim
Geri