Bildiğiniz gibi sınavlarda kopya çekilmesini önlemek için kelebek sistemi denilen şey yapılıyor . Bu karıştırma işlemi için bildiğiniz program var mı ?
Kardeşim sesli konuşma özelliği olan bir akıllı saat almak istiyor ve şu an Alcatel TCL MT40X Movetime Watch modelini almayı düşünüyor. Sizce bu fiyata daha iyi özelliklere sahip bir akıllı saat bulmak mümkün mü? Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
ürün linki ...
Merhaba, HP Victus 36NT laptopumda Windows 11 vardı. Dual boot ile Windows'un yanına Linux kurmak istedim. Normal yapılması gereken adımları izleyerek flaşı taktım ve Ubuntu'yu çalıştırdım, ancak 'BitLocker açık' hatası aldım. Windows'tan kontrol ettiğimde BitLocker'ın kapalı olduğunu gördüm...
30K bütçem var.
Bu modelden daha iyi bir şey alabilir miyim 30K ile?
Önerilerinizi nedenleriyle belirtirseniz çok mutlu olurum.
edit1: minimum 1TB hafıza olması benim için önemli...
Merhabalar, Teknofest Elektrikli Araç Yarışları için Kamera araştırıyorum.
Araç içerisine kokpiti, direksiyonu ve yolu görebilecek şekilde en az 1 adet kamera
yerleştirilmesi gerekmektedir.
● Kameranın ses kaydetme özelliği de bulunmalıdır.
● Kamera için harici güç kaynağı kullanımı yasaktır...
Birkaç gün içinde yaklaşık 22-23 saat sürecek bir otobüs yolculuğuna çıkacağım, tavsiyeleriniz nelerdir? Tablet ve telefonuma 7-8 tane film yükledim, belki tüm yolculuk boyunca film izlerim filan diye (büyük ihtimalle öyle bir şey olmaz da). 22-23 saat nasıl geçer? Yola çıkmadan önce yolda işime...