Arama sonuçları: *

• Users: the3min
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Rog Strix 1000p Psu 10200tl Değer mi

https://amzn.eu/d/0gjTQtNW https://amzn.eu/d/02mZOOU4 10600tl siyah 10200tl beyaz Bu fiyata (200 de indirim kuponu var) bu PSU değer mi ya da daha ucuza benzer PSU var mı
  2. T

Macun Yana Taştı Sorun Olur Mu

İşlemcinin üstünü komple temizleyeceğim ancak yan taraftaki macunu almaya çalıştım bu kadar oldu. üstünü komple silip montaj yapsam olur mu
  3. T

Hangi Strimerı Almalıyım

Merhabalar Bendeki psu'dan 2 tane 8 pinlik gpu kablosu çıkıyor ve ekran kartının dönüştürücüsüyle 16pin şeklinde gpu ya takıyorum. Lian li'nin 12vhpwr to 12vhpwr kablosunu alsam ve dönüştürücünün ucuna taksam diğer ucuna da ekran kartını bağlasam birden fazla ara kablo ekran kartı için sorun...
  4. T

Yardım GPU Ya Hangi Strimer Almaliyim

Merhabalar Bendeki modüler olmayan psu'dan 2 tane 8 pinlik gpu kablosu çıkıyor ve ekran kartının dönüştürücüsüyle 16pin şeklinde gpu ya takıyorum. Ekteki kablo kirliliğinden ötürü strimer wireless alacağım. Lian li'nin 12vhpwr to 12vhpwr kablosunu alsam ve ekteki dönüştürücünün ucuna taksam...
  5. T

MSI B550m Pro-Vdh Wıfı Fiyatı İyi mi

İncehesap indiriminde MSI B550M PRO-VDH WIFI 4800TL Güncel piyasaya göre nasıl, yoksa sizin 4000tl bandında önerileriniz var mı?
  6. T

16gb 3200mhz Cl16 Ddr4 Ram Fiyatı Nasıl

İncehesap indirimde [H3 id='Apacer+NOX+RGB+16GB+1x16GB+3200MHz+CL16+DDR4']Apacer NOX RGB 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 DDR4[/H3] [H3 id='Bu+Ramin+fiyat+6000tl+gncel+piyasaya+gre+nasl+']Bu Ramin fiyatı 6000tl güncel piyasaya göre nasıl ?[/H3]
  7. T

Çözüldü✓ Lian Li Fandan Çıkan Kablolar Nereye Takilacak

Lian li fanlardan çıkan iki kablo bunlar Fotoğraftaki kablolar ne işe yarıyor ve nereye takmam lazım
  8. T

Amazon İade İşlemini Nasıl Yapmaliyim

Merhaba amazon'dan aynı gün içerisinde iki farklı ürün aldım, ikisi de aynı kargo firmasıyla geliyor ama ürünlerin satıcısı farklı, Ben ürünlerden bir tanesini başka sitede şu an daha ucuza bulduğum için iade etmek istiyorum fakat ürünler kargoya verildi, o yüzden şuan iade yapamıyorum, kapıda...
  9. T

Ptt Avm Den Telefon Alınır mı

Redmi Note 15 Pro ptt avm den alınır mı, diğer sitelere göre daha ucuz. fiyatlar şöyle
  10. T

Büyük Kasa Küçük Anakart Uyumu

Merhaba, büyük kasalara heveslendigim için merak ediyorum bende mATX bir anakart var havn hs 420 kasasını alırsam anakart çok küçük durur mu işlemci sogutucum 240mm
  11. T

Gamepadin kablosuz mesafesi yeterli mi

Şekildeki gibi PC yi tv ye hdmı bi sekilde bağlayıp oyun oynamak istiyorum ve bunun için gamepad almayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm gamepad bu...
  12. T

2. el vs normal 4070 SUPER hangisi?

2 ay sonra yakınım yurtdışından gelicek ve ben 4070 super almak istiyorum güncel amerikada fiyatı 21.000 tl ama garantisi olmayacak çünkü türkiyede kullanacağım aynı zamanda yurtdışından alırsam asus marka alacağım öte yandan türkiyede en ucuz 4070 super GALAX marka ve 24.000 lira yani ikisi...
Geri