Arama sonuçları: *

• Users: Kiba55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

180hz 2.0 veya 2.1 hdmi kablo önerisi

gigabye g24f2 kulanıyorum hdmi kablosu dokununca ekran flicklenip kapanıyor falan değişik şeyler oluyor. 3 metre hdmi kablo önerirseniz sevinirim. (ddu falan demeyin hiç denedim)
  2. K

Laptopa monitör bağlayınca FPS değerleri yarıya düşüyor

İyi sosyaller. Başlıkta da belirttiğim gibi böyle saçma bir olay yaşıyorum. Ghost of Tsushima'da 60-100 FPS arası alırken (laptop ekranı ile) bu sayılar monitör takınca 60'ı geçmiyor. Sadece ikinci ekran açık denedim. Laptop ekranını kapattım, ölçekler falan aynı. Çözünürlük aynı. Ölçeği...
  3. K

Omen 16 termal macun değişimi sonrası kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor

Bu laptopu temizlerken bir sorun ile karşı karşıyayım. Bilgisayar kasası full takılınca açılmıyor, kasası vidasız şekilde takılmadan üstünde durduğu zaman 5 dakika sonra kapanıyor. Sadece termal macunlarını yeniledim. Fanlarını temizledim. (termal macun yenileme öncesi temizleyip sonradan...
  4. K

Araç içi kamera önerisi

3k bütçe ile ne alınabilir?
  5. K

Laptop standı önerisi

Arkadaşlar böyle bi stand buldum sizce alınır mı? https://ty.gl/xai1uygg51crr bide bunun yerine ek olarak https://ty.gl/ebvuwy8v2vc4h bu mevcut
  6. K

Monitörde ekran kararması

ekranımda flicklenme kararma oluyor. üst veya aşağılara doğru gidiyor ekran laglanıyor. ekran kartım 3050 ti r7 6800h victus 16 kullanıyorum. ekran kartının sürücüsünü ddu ile güvenli modda sil yükle yaptım. önce işlemcinin sürücüsünü kurdum sonra nvidia kurdum. win ctrl shift b yapınca...
  7. K

G24f2 ölü piksel sorunu

2 yıl önce 25.06.2024 tarihinde bu monitörü aldım. Ve ilk 3 aydan sonra ölü piksel çıktı. Bana 3 veya 5 adet olması gerektiği söylendi fakat hala böyle kullanıyorum. ne yapmalıyım?
  8. K

70k tl laptop önerisi

70k sadece laptop bakıyorum. 32 gb ram şart. Sizce bu fiyat bandina ikinci elmi bakmalıyım yoksa sıfır mı?
  9. K

Dp to hdmi alsam g-sync açılırmı

laptopumda dp portu yok maalesefki. bende g-sync açmak istiyorum. laptopum dp alt mode destekliyor fakat sadece 100 hz e kadar veriyor 1280x720 çözünürlükte. şimdi asıl sorum şu monitöre dp to hdmi kablosu alsam hdmi laptopa gircek şekilde yapsam g sync açabilirmiyim? Victus E1006nt...
  10. K

Mouse Skatez önerisi

Wraith ace series kullanıyorum. Mouse um mchose a5 ultra skatezler hakkında gram bilgim yok. Genelde fps takılıyorum ne önerirsiniz?
  11. K

Monitör standı önerisi

iyi sosyaller. g24f2 için monitör standı bakıyorum ve north bayou f80 modelini beğendim. fakat şöyle bi sorunum var masamın arkası dik sizce oturur mu?
  12. K

Ikinci el klavye önerisi

ikinci el klavye bakıyorum 2.7k bütçem var. mekanik klavye araştırıyorum. %75 boyut bakıyorum
  13. K

Valorant fps normalmi

Ryzen 7 6800h 3050 ti 4gb vram 16 gb dual ddr5 4800mhz ram ile maç içinde ortalama 180 170 fps alıyorum normalmi? 200 fps görüyor çatışmada falan 150 160 oluyor. Map te smoke vs doluncada 110 oluyor. Termal macun mx 6 yeni değiştirdim. Termal putty ile bakımlarını yaptım. Sıcaklık konusundada...
  14. K

2.700 tl klavye önerisi

2700 tl bütçe ile klavye bakıyorum mekanik olsa daha iyi olur.
  15. K

Öneri Pembe mor klavye önerisi

Max bütçe 2.7k olcak şekilde klavye bakıyorum. Ajazz ak820 max plus pembe olan stokta yok onun gibi benzeri klavye arıyorum.
  16. K

HP Victus E1006NT VRM ve VRAM Thermal Pad Kalınlığı Kaç mm?

Merhaba, HP Victus E1006NT model laptopumun VRM ve VRAM thermal padlerini değiştireceğim fakat fabrika çıkışlı padlerin kalınlığını öğrenemedim. HP teknik destek bu bilgiyi paylaşmıyor. Bu modeli açıp ölçüm yapmış veya pad değişimi yapmış olan var mı? VRAM için kaç mm kullanılıyor? VRM için kaç...
  17. K

Çözüldü✓ aryond monitor alınırmi

basliktada dedigim gibi Alınır mı? ucuz gözüküyor ama monitörler uygun gibi
  18. K

Çözüldü✓ 24 inç ips pivot monitor önerisi

başlıkta da dediğim gibi ips pivot monitor lazim. 165 hz lere bakiyorum fiyat cok olmasin diye gigabyte in 24 gf 2 modelini gördüm pazartesi günü itopyaya gidip alabilirim sizlerinde önerinizi duymak isterim
  19. K

corsair tkl k60 pro 8000 hz gözükmüyor

herkese iyi forumlar klavyemde 8000 hz ayarı kayboldu icue uygulamasında maksimum 1000 gösteriyor eskiden 8000 gösteriyordu
  20. K

dualsense içini açsam garanti gidermi

DualSense ile PC'de oyun oynuyorum ve gıcırdama var options butonu ve karenin arasında ve biraz gevşek sağ taraf o yüzden bende içini açıp anakartın altındaki vidayı sıkmak istiyorum. Sizce sorun çıkar mı?
Geri