Arama sonuçları: *

• Users: Suleymenis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Suleymenis

Bilgisayarcı anakarta zarar verdi, tamir kabul etmek istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar, kısa şekilde fikir almak istiyorum. İkinci el aldığım, kutulu ve garantisi devam eden bir anakartım var. Anakart üzerinde sıvı soğutucu aparatına ait yalama olmuş bir vida vardı, onu söktürmek için bir bilgisayarcıya götürdüm. Kartı kutusuyla beraber sağlam şekilde teslim...
  2. Suleymenis

Hard Disk Tavsiyesi (Oyun, Video)

Arkadaşlar bütçem 1.000₺ ve civarı altı olursa daha iyi olabilir. Bazı hikaye oyunları için depolama alanımın fark etmediğini fark ettim ve 1 - 1.5TB HDD almaya karar verdim. Tavsiyeniz denir veya siz ne kullanıyorsunuz? Bir sıkıntı çıkardı mı kullandığınız HDD?
  3. Suleymenis

PC Açılırken BIOS Ekranı Otomatik Olarak Açılıyor.

Windows 11 'i indirmek için BIOS 'tan "Secure Boot" seçeneğini aktif etmem gerektiğini öğrendim ve öylede yaptım fakat "Secure Boot" açmak için "CSM Support" değerini "Disabled" (Eğer "Disabled" yapmaz isem "Secure Boot" seçeneği gözükmüyor.) yaptım ve "Secure Boot" değerini "Enabled" yaptım...
  4. Suleymenis

12.000TL Bütçeye Laptop Önerisi

Arkadaşlar zaten başlıkta belirttiğim gibi bana bir oyuncu laptop'ı lazım bütçem 12K
  5. Suleymenis

İphone X İç Ekran İçin Öneri

Arkadaşlar geçenlerde bir kaza sonucu telefonumu montumun cebinden düşürüp iç ekran ile arka cam'ı kullanılmaz hale getirdim arkada cam için sorun yok fakat iç ekran için internette bir dünya çeşit ve fiyat var sizin iç ekran için tavsiyeniz nedir link olarak atabilirseniz mükemmel olur. not...
  6. Suleymenis

2500 - 2800TL ARASI TELEFON ÖNERİSİ

Benim için kamerası iyi ve telefonun uzun ömürlü olması önemli. Kasma donma vesayire olmayan bir telefon istiyorum.
  7. Suleymenis

Frekans Menzil Dışı Hatası. (Çözünürlük)

Arkadaşlar ekran kartını alalı 2 gün oluyor sıfır aldım. RX550 2GB 128BİT. Hata; https://cdn.discordapp.com/attachments/852938748953493514/875325438136815656/IMG_20210811_215613.jpg Bu çözünürlüğe geçince yine aynı hata çıkıyor. Monitör 60Hz, 18.5" Eski ekran kartımda 1600x900 Kullanıyordum...
  8. Suleymenis

2000TL'ye kadar bütçem var. Ekran kartı tavsiyesi.

Başlıkta'da belirttiğim gibi 2000TL 'ye kadar bütçem var. Valorant vs oynuyom sorun çıkarmasın idare etsin uzun bir süre yeter. Şimdiden teşekkürler.
  9. Suleymenis

Kaspersky dışı hızlı ve sağlam bir "anti-virüs" programı önerisi

Kısaca o çok detaylı olmayan ücretsiz bir anti-virüs programı arıyorum. İstediğim tek tuşla bütün dosyaları değil' de tehlikeli olabilecek dosyaları taraması, hızlı ve sağlam güvenilir olması.
  10. Suleymenis

Mouse'um Hızlı Çevirince Takılıyor Yeni Mouse Tavsiyesi

Mouse'um Cs, Valorant, Fortnite vb. Oyunlarda Hızlı Çevirince Takılıyor Hatta Oyun Dışındada Hızlı Çevirince Takılıyor Ters Yöne Gitme Sorunları Oluyor. YouTube'dab Bir Video İzledim Ondada IPS'den Kaynaklandığı Söyleniyor. Bana Bu Sorunun Yaşanmadığı 150TL -180TL Civarı Mouse Önerisinde...
  11. Suleymenis

Güzel Bir Tablet Önerisi İstiyorum Bütçe 1500 2000TL Arası

Başlıktada Belirtmiş olduğum Gibi 1500 2000TL Bütçem Var Canlı Dersler vs Görülcek Ayriyetten Uzun Süreli Kullanım lazım Ram ve Hafıza Önemli + Olarak Kamerası İyi Olursa mükemmel olur Varsa Bir Bildiğiniz Yazarsanız Sevinirim
  12. Suleymenis

100TL mouse önerisi valorant cs için

Zaten Sorum Direk Başlıktada Geçiyor 100TL Bütçem Var Belki Birazcık Küsüratlı Olabilir
  13. Suleymenis

Bilgisyarımda Bitcoin Mining Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

Zaten Sorunum Başlıkta Yazıyor PC Boşta iken Ekran Kartım Mesh Kasa ÜFÜR ÜFÜR ÜFlerken 58-59% Dereceyi Görüyordu İşlemcimde Boşta iken Anlık Kullanımı ÖR: 9 - 20 - 35 - 56 - 62 Diye Yükseliyor Yine Yavaş Yavaş Düşüyor Sonra Yine Aynı Şekil Artıyor Hep Dalgalı Son Zamanlardada Sadece Dying Light...
  14. Suleymenis

Hoca Sistem Toplama Ödevi Verdi, sistem topladım

NOT: Aslında Pek bir şey Bilmiyorum Sİstem Toplama Konusunda Ama BİLİYORMUŞ Gibi Yapmak İstedim! Yanlışlarımı Düzeltsenize Anakart - 543TL Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Ryzen 3000 Serisi ile Uyumlu İşlemci - 891TL AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci...
  15. Suleymenis

5000TL Monitör Dahil Sistem Toplama Ödevi? Sizede Sorayım Dedim :)

Canım Hocam Saolsun Bize Böyle Bir Ödev Vermiş Bende Sevdim Ödevi. Daha Yapmadım Ama Yaparken Buradan Bildirim Alıp Tavsiyelerinize Uymayı Bekliyorum.
  16. Suleymenis

Alien: Isolation Türkçe Yama Önerisi [VİRÜZSÜZ]

Arkadaşlar Selam Yaklaşk 1 Saat Geçti Epic Games'in Bugün Ücretsiz Yaptığı Alien: Isolation Oyununun Türkçe Yamasını Arıyorum Ama Hepsi .exe uzantısına sahip olarak iniyor ve .exe dosylaları bilindik olmayınca malum insan bir şüpheye düşüyor :d ve yanılmamamışım; Bir Zararı Varmı Bunların...
  17. Suleymenis

Sahip Olduğunuz Sistem ve Hayal Ettiğiniz Sistem Nedir? Benim Hayalim Ekte :')

Merhaba Arkadaşlar Bir An Aklıma Takıldı Merak Ettim Şuan Acaba Türkiye'de Ne Hayaller Kurup Neye sahip Olanlar Var Diye? Yani Bir Sahip Olduğunuz Bilgisayarınızın Özelliklerini Yazın Birde Hayalinizdeki bilgisayarın Özelliklerini Yazın Sonra Düşünün :') İlk Olarak ben Başlıyayım. Sahip...
  18. Suleymenis

Steamden Max 50TL Oyun Önerisi Diğer Platformlardan Ücretsiz .d

Arkadaşlar Son Zamanlarda Gerçekten Oynamaktan Zevk Aldığım Bi Oyun Kalmadı Bu Sebeple Oyun Arıyorum fakat Bana Göre Oyun Bulamadım Genelde Minecraft Raft veya The Forest Tarzı Oyunlar Severim Yada Türkçe Hikayey Sahip Oyunlar Assasins Creed Tarzı Da Olur
  19. Suleymenis

Program İndirdim Ama Virüslümü Değilmi Anlamadım

Arkadaşlar Ben Bir Program İndirdim ve İndirdiğim Klasördeki Setup Dosyasını Virüstotal'e Tarattım ve Şöyle Uyarı Verdi Bu 2 Uyarı Ciddi Sebeplere Yol Açar mı? Virüsler Konusunda Pek Bir Bilgim Yok Sadece En Üstteki Sorunlu Gibi Gözüktü Bilen Biri Varsa Yardım Edebilir mi?
  20. Suleymenis

Bilgisayarımda Kurulu Olan DLC'lere Nereden Bakabilirim?

Zaten Kısaca Sorunum Başlıkta Assasin Creed III İndirdim (Kaçak Olarak .d) Birde Türkçe Çeviri İndireceğim fakat Çeviri'yi Kurarken Şöyle Bir Ekran Çıktı Pek Bir Bilgim Yoktu Bende Foruma Yazayım Dedim. Lütfen İlgili Biri Yardım Edebilirse Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
Geri